DHZ website
Image default
Dienstverlening

Vind vloer- en wandtegels voor elk vertrek

Als u binnenkort uw huis gaat verbouwen en graag tegels wilt plaatsen in uw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer, dan kunt u terecht bij KROON Vloeren in Steen in Meerkerk. Dit is een tegelspecialist die zowel vloer- als wandtegels biedt die uitstekend geschikt zijn voor verschillende vertrekken. Het maakt dus niet uit in welke ruimte in uw woning u wilt voorzien van de tegels, want bij deze specialist vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Hier wordt een enorm assortiment aangeboden dat ervoor zorgt dat er voor ieder wel wat wils te halen is.

Ontdek allerlei vloertegels

U vindt bij deze specialist alles op het gebied van de beste vloertegels. Ze bieden u onder andere keramische tegels, houtlook vloertegels en natuursteen vloertegels aan. Deze vloeren zijn perfect te combineren met vloerverwarming. De vloeren leveren aanzienlijk meer rendement op dan vloerverwarming onder bijvoorbeeld vloerbedekking. En dat is nog niet alles, want de ervaren medewerkers van KROON Vloeren in Steen komen dan ook graag bij uw langs om de vloerverwarming én vloertegels te monteren. Het monteren van de vloerverwarming en vloertegels kan op twee manieren:

  • De vloerverwarming op krimpnetten te monteren op de constructievloer
  • De vloerverwarming in te frezen in de bestaande dekvloer

Bekijk gerust het assortiment

Als u interesse heeft in kwalitatieve wandtegels, dan is het zeker aan te raden om de showroom te bezoeken van deze specialist in Meerkerk. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan wandtegels, want vaak wordt in de keuken of bandkamers gekozen voor tegels tegen de muur. U krijgt direct een beeld als u de showroom in Meerkerk bekijkt. Heeft u een vraag of opmerking? Stel het gerust aan het personeel van dit bedrijf, want zij helpen u graag verder met het vinden van een bijpassend oplossing en product voor u. Raadpleeg hiervoor de contactgegevens op hun website.