DHZ website
Image default
Woningen

Glazen schuifwand voor een veranda

Zoek jij een glazen schuifwand veranda? In dat geval is het geen slecht idee om onze webshop eens te bezoeken. Wij verkopen namelijk verschillende glazen schuifwanden. In deze tekst gaan we dieper in op de verschillende voordelen van onze webshop.

Glas op maat

Elke veranda heeft weer een andere omvang en om die reden kunnen wij glas op maat leveren. Je kunt de precieze maten doorgeven en vervolgens gaat onze professionele montageservice voor jou aan de slag.

Veel ervaring in huis

Een ander voordeel van onze webshop is dat we al een tijdje actief zijn. Zestien jaar geleden hebben wij onze plek op de markt echt verworven. Tegenwoordig zijn wij één van de grootste glasleveranciers van Nederland. Met onze vele ervaring kunnen wij niet alleen geweldige producten leveren, maar je ook voorzien van vakkundig advies. Misschien weet je bijvoorbeeld niet welke glazen schuifwand het beste past bij je veranda. Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice en dan helpt één van onze medewerkers je zo snel mogelijk.

Je hoeft niet gelijk te betalen

Misschien zit je een beetje krap bij kas, maar wil je toch graag genieten van een nieuwe glazen schuifwand. In dat geval kun je alvast een bestelling plaatsen, want bij ons heb je de mogelijkheid om na de levering te betalen. Ben je onverhoopt niet tevreden met het product? Dan kun je bij ons ook nog eens profiteren van 14 dagen garantie.

Goede beoordelingen

We vinden het ook belangrijk om onze klanten te helpen bij eventuele problemen. Dat is een aanvullende service die wij bieden. We gaan echt voor onze klanten door het vuur en zijn pas tevreden wanneer al onze klanten tevreden zijn. Tot nog toe is dat ons gelukt, want we hebben al veel positieve recensies mogen ontvangen.