DHZ website
Image default
Aanbiedingen

Het uitzendbureau is al lang geen pionier meer: het heeft zich bewezen!

Sinds het eerste uitzendbureau in Nederland zijn eerste stappen zette, zijn er ontelbare gevolgd. Het concept van uitzenden kwam aan een vraag tegemoet. Hoeveel mensen hebben niet hun eerste baan te danken aan een uitzendbureau? Natuurlijk kennen ook uitzendbureaus slechte tijden en niet elk uitzendbureau redt het. Maar het effect is bewezen. Inmiddels is een uitzendbureau niet meer weg te denken uit onze arbeidsmarkt. De meeste bureaus hebben een bult aan ervaring en weten door mee te bewegen met de markt, deze goed te bedienen. Ook ik begon mijn eerste werk via een uitzendbureau. Het was een tijd met hoge werkloosheid en toch wisten ze me binnen een week aan werk te helpen.

Het uitzendbureau is bereid met je loopbaanvragen mee te denken

Dat een uitzendbureau werkt is wel bewezen. Dus waarom zou jij er geen gebruik van maken? Als werknemer geeft het je de mogelijkheid om meer zeggenschap te hebben over je leven. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om tijdelijk te willen werken, om een sabbatical te nemen of om uit te vinden wat je nu werkelijk leuk vindt. Misschien wil je eens wat anders proberen en kan het uitzendbureau je daar de gelegenheid voor geven. Er zijn tal van mogelijkheden denkbaar. Het uitzendbureau zal altijd met je meedenken.

Op zoek naar tijdelijk personeel? Neem contact op

Als werkgever kom je soms in de omstandigheid dat je tijdelijk meer personeel nodig hebt. Iemand in dienst nemen is dan niet raadzaam. Een uitzendkracht inhuren is dat wel. Maak de consulent van het uitzendbureau zo duidelijk mogelijk wat en wie je nodig hebt er worden geschikte kandidaten doorgestuurd. Je maakt zelf de keuze met wie je in zee wilt gaan. Soms is de keuze groot maar tegenwoordig vaker ook niet. Toch zal uitzendbureau Deventer altijd tot het uiterste gaan om geschikte mensen aan te bieden. Neem gerust contact met ze op en ga een gesprek aan.

 

https://www.vacaturebouw.nl