DHZ website
Image default
Bedrijven

Hotels kiezen voor de schoonmaak uit Eindhoven en de nabije omgeving

Bent u op zoek naar een partner die begrijpt wat de hotelbranche inhoudt? Dan bent u op zoek naar het ervaring schoonmaakbedrijf uit Eindhoven dat zowel bij grote als kleine hotelketens werkzaam is. Het opgeleide team van Care Facilitaire Diensten is gastvriendelijk en klant- en servicegericht voor uw eigen medewerkers en uw gasten. U profiteert van een breed dienstenpakket, bestaande uit onder meer het reinigen van de keuken, groenonderhoud, glasbewassing en het schoonmaakonderhoud van hotelkamers. Maar ook kleine technische diensten en het controleren en bijvullen van koffie- en thee en de minibar zijn enkele voorbeelden van de veelzijdige dienstverlening. Naar welke schoonmaak gaat uw voorkeur uit voor uw hotelketen in Eindhoven of omgeving?

Schoonmaak in de vorm van glasbewassing en specialistische reiniging in Eindhoven en de nabije regio

Gaat u binnenkort uw kantoor laten schoonmaken met glasbewassing en andere specialistische reiniging? Dan doet u er verstandig aan om een specialist in te schakelen. Het schoonmaakbedrijf uit Eindhoven verzorgt verschillende vormen van schoonmaak. Denk hierbij aan glasbewassing op hoogte, vloeronderhoud, reiniging bij waterschade en hogedrukreiniging. Door een digitaal planningsysteem, waar u inlogt met een persoonlijke inlogcode, heeft u inzicht in de planning van periodieke werkzaamheden. Wat voor kantoor- of bedrijfspand u ook heeft, zowel op grote als kleine hoogtes wordt iedere schoonmaaktaak succesvol uitgevoerd. Zo wordt glasbewassing bijvoorbeeld uitgevoerd met hoogwerkers, ladders of met Osmose (telescoop). En op het gebied van vloeronderhoud heeft u de keuze uit machinaal schrobben, het reinigen van tapijt of het conserveren van lino- en houten vloeren.

Schoonmaak door een vast team uit Eindhoven

Het uitvoeren van dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakwerkzaamheden laat u doen door het specialistische team van Care Facilitaire Diensten. De medewerkers van dit bedrijf zijn getraind, representatief en houden zich aan de geldende normen en waarden die u binnen uw organisatie heeft. Er wordt schoongemaakt voor, tijdens of na werktijd en er wordt flexibel ingespeeld op veranderde tijden. U bent verzekerd van intern opgeleide vakmensen die werken in korte lijnen met eigen verantwoordelijkheid. Interesse in de schoonmaak van uw bedrijfspand in Eindhoven of de nabije regio? Geef uw wensen door en ontvang een passend schoonmaakvoorstel. Flexibel en vakwerk, dat is wat u kunt verwachten. Dé schoonmaakspecialist uit Eindhoven staat voor u klaar voor de schoonmaak van kantoren, fabrieken, instellingen en scholen zoals ziekenhuizen en overheidsgebouwen.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen met uw huis wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland

Patent aanvragen is noodzakelijk om uw uitvinding te beschermen

De aanschaf van een huis in Limburg