DHZ website
Image default
Business

Dankzij TTMS hebben we nu een goede SL serie DC voeding gekocht!

Als ik TTMS niet had gevonden, had ik nooit een super SL serie DC voeding gekocht! Als bedrijf waren we al een tijdje aan het zoeken naar zo’n apparaat, maar geen enkel bedrijf kon deze leveren of hij was alweer uitverkocht. Gelukkig bestaat het internet, anders was het mij nooit gelukt om het product aan te schaffen.

De zoektocht naar een SL serie DC voedingen

We hadden al in het bedrijf hetzelfde soort product als de SL serie DC voeding. Maar helaas heeft hij het na een trouwe dienst van 7 jaar het opgegeven. Daarom moest er snel een nieuwe komen, we hadden alleen een klein probleempje. Het model wat wij eerst hadden als DV voeding, was niet meer in productie dus ook niet meer leverbaar geworden. We moesten dus op zoek naar ongeveer hetzelfde apparaat in een andere soort serie. Ik liet mijn team wat deskresearch doen en ze kwamen er snel achter dat de SL serie van DC voedingen het meest leek op wat wij hadden. Met deze informatie gingen we in de omgeving kijken welke bedrijven ons konden helpen bij het vinden en bestellen van dit product. Helaas was er niemand in omgeving die ons eventueel kon helpen. Daarom gingen we het internet op om te kijken of we daar wat konden vinden. Gelukkig kwam snel het bedrijf TTMS te voorschijn.

Een super apparaat en service

Na het doorzoeken van het assortiment naar het juiste model, vonden we eindelijk het model wat we al een paar dagen zochten! Met blijdschap namen we contact op met het bedrijf om te kijken of deze nog leverbaar was en of wij deze konden bestellen. Dit was helemaal geen probleem en hebben we toen meteen gedaan. Daarna kwam hij binnen no-time bij ons voor de stoep te liggen. Zelfs het personeel kwam nog even helpen bij het installeren van het product. Het is een super bedrijf om mee samen te werken en ze leveren geweldige service!

Meer weten over TTMS en zijn producten of diensten? Bekijk dan de website van hen op www.ttms.nl.