DHZ website
Image default
Business

Ayahuasca, wat is dit

Ooit interesse gehad naar Ayahuasca? Of heb je misschien geen idee wat dit precies inhoudt. Dat zou heel goed kunnen, het is iets wat minder gebruikelijk is. Niet minder effectief en leuk. Veel mensen zoeken tegenwoordig daar het doel in het leven. Waar haal je nou precies geluk vandaan? Dat zou uit veel dingen kunnen, maar omdat het zo goed met ons gaat kunnen we ons hier ook echt in verdiepen. Daarom is het soms interessant om hier wat meer de diepte in te gaan. Wie ben ik eigenlijk en hoe kan ayahuasca mij hierbij helpen?

Ayahuasca is interessant

Eigenlijk komt dit fenomeen uit het zuiden. Het helpt bij de zoektocht naar je innerlijke zelf. Eigenlijk heb je een soort ceremonie die je kunt uitvoeren. Toch moet je dit niet zomaar doen en al helemaal niet alleen. Je hebt hier begeleiding bij nodig. De werkende stof kun je tot je krijgen middels thee. En thee is een makkelijke manier. Je hebt, zoals even gezegd werd wel iemand nodig die je kunt leiden in het proces. Eigenlijk kun je je als herboren voelen door met de ceremonie verder te gaan. Het is eigenlijk een soort zoektocht naar je innerlijke ik. Waar komen de dagelijkse problemen vandaan die je aan het oplossen bent? Daarnaast kun je ook trauma’s naar boven halen en eindelijk verwerken. Het verwerk proces is dan ook een speciaal proces waarbij je ayahuasca kunt gebruiken. Het is misschien iets wat veel mensen een beetje eng kunnen vinden. Dat is te begrijpen. Maar veeg het niet weg omdat je het niet aandurft. Integendeel, ga er juist voor! Het is belangrijk om goed te weten welke dingen je zouden kunnen helpen en soms moet je gewoon de stap zetten. innerlijke-reis.nl kan je hierbij helpen.

Innerlijke-reis.nl

Dit bedrijf bestaat uit therapeuten en verzorgende die gestudeerd hebben voor het vak, maar ook inzien hoe belangrijk dit soort middelen zijn. Daarom zullen zij erbij zijn als er begeleiding gevraagd wordt voor dit soort reizen naar jezelf. Je kunt daarom met een gerust hart een ceremonie bijwonen, want je weet dat je veilig bent. Meer vragen? Kijk eens op de website van innerlijke reis!