DHZ website
Image default
Business

Fiscale advocatuur Vink lost uw fiscale problemen op

Als u op zoek bent naar een specialist in fiscale advocatuur zit u goed bij fiscale advocatuur Vink. Wij zijn in Amsterdam gevestigd en hebben al jaren ervaring in de fiscale advocatuur. Hierdoor hebben wij een hoog niveau van deskundigheid, maar ook een bepaalde creativiteit in het zoeken naar de meest efficiënte en praktische oplossing(en) voor uw fiscale problemen. Bij ons kunt u voor verscheidene soorten fiscale problemen terecht, zoals bijvoorbeeld ondersteuning bij belastingadvies, procedures, accountancy of advies voor ondernemingen. Met onze brede ervaring, creatieve out of the box oplossingen, deskundigheid en onze praktische en persoonlijke aanpak helpen wij u graag van uw fiscale problemen af. 

Fiscale advocatuur Vink stages

Fiscale advocatuur Vink is regelmatig op zoek naar enthousiaste studenten die bij ons stage willen lopen. Zowel als bachelor als master student is dit bij ons mogelijk, zolang je geen eerstejaars bent en van de opleiding Fiscaal Recht komt. Bij onze diverse werkzaamheden is veel te leren. Onze stagiaires draaien vanaf het begin volledig mee, want van koffie zetten leer je niks nieuws. Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje bij onze vacatures voor dit moment.

Procedures, advies en onderzoek

Wij worden vaak geraadpleegd voor ondersteunend fiscaal advies. Hierbij gaan wij erg persoonlijk te werk aangezien ieders persoonlijke fiscale situatie verschillend is. Als u een notaris of accountant in dienst heeft maken deze vanzelfsprekend onderdeel uit van ons werkproces. Sterker nog, wij worden regelmatig door accountants en belastingadviseurs benaderd om een meer specialistische kijk te bieden op hun eigen werk. Wij kunnen dan ook fiscaal advies geven als second-opinion. Een andere dienst waarvoor wij vaak benaderd worden is voorbereiding voor een boekenonderzoek van de Belastingdienst. Het is namelijk belangrijk dat dit goed voorbereid wordt en dat de communicatie met de Belastingdienst soepel verloopt. Wij helpen hier dan ook graag bij. Misschien bent u echter al in een conflict met de Belastingdienst verwikkeld. Wij bieden graag onze advocatuur om u te helpen met uw procedures. Hierbij hoort ons deskundig advies voor uw persoonlijke situatie en u bijstaan in de procedure. Dit is enkel een paar voorbeelden van de diensten waarvoor u ons kunt benaderen. Meer weten of contact met ons opnemen? Bezoek dan even onze site: https://vinkfiscaleadvocatuur.nl/.