DHZ website
Image default
Business

JZ Fietstechniek is dé fietsenmaker van Veenendaal

Op zoek naar de beste fietsenmaker in Veenendaal? Dan bent u bij JZ Fietstechniek op de juiste plek. Zij zijn gespecialiseerd in reparaties, onderhoud en kunnen u professioneel advies geven over uw fiets. Alle soorten fietsen zijn welkom. Van Mountainbike tot oude oma fiets, JZ Fietstechniek helpt u met alles over uw fiets!

Mijn fiets ombouwen tot E-bike bij dé fietsenmaker van Veenendaal? Dat kan!

JZ Fietstechniek is de enige fietsenmaker in Veenendaal die uw gewone fiets kan omtoveren tot een E-bike. Want u hebt vast nog een super mooie, goede fiets die lekker rijdt. Dan is het zeker zonde om hem weg te doen. Daarom biedt JZ Fietstechniek de mogelijkheid om uw oude vertrouwde fiets om te bouwen tot een E-bike. In no time racet u iedereen voorbij met uw eigen e-bike. Met een elektrische fiets heeft u constant het gevoel dat u de wind in de rug heeft. Dit is dus ideaal als uw benen niet meer goed functioneren. Bovendien kunt u hiermee langere afstanden fietsen. En als u toch nog ‘gewoon’ wilt fietsen kan dat eenvoudig. Door de handmatige trapondersteuning kunt u zelf bepalen hoe laag of hoog u hem wilt hebben. U kunt hem ook helemaal uitzetten voor een echt fietsgevoel.

Onderhoud en reparaties

Jz Fietstechniek biedt ook onderhoud en reparaties aan zowat alle soorten fietsen. Dus als uw fiets toe is aan een onderhoudsbeurt of uw band is erg versleten? Dan kan je terecht bij dé fietsenmaker van Veenendaal. Bovendien kunt u ook voor onderhoud en reparatie van uw E-bike terecht bij JZ Fietstechniek. Omdat een E-bike een behoorlijke investering is, moet het ook de aandacht krijgen die hij verdient. Dé fietsenmaker van Veenendaal geeft die aandacht aan uw fiets, zodat u er nog lang van kan genieten.

Servicepunt

Het servicepunt van dé fietsenmaker van Veenendaal is een erkend service en afhaalpunt van Fietsenwinkel.nl in de omgeving. Vandaag de dag worden er veel fietsen online verkocht. Maar dankzij JZ fietstechniek heeft u altijd het vertrouwde adres om uw fiets af te halen, te laten onderhouden en te laten repareren.