DHZ website
Image default
Dienstverlening

Laat deze architect uw moderne woning realiseren

Graag wonen in een huis met strakke vormen, veel lichtinval en veel ruimte? Laat deze moderne woning voor u ontwerpen door een professionele architect. De moderne bouwstijl is recentelijk steeds populairder geworden, na de introductie van industriële vormgeving in de binnenhuisarchitectuur. Met name de variatie aan materialen en de ongedwongen structuren zetten een moderne woning in een mooi licht, iets wat uw architect zeker voor u kan realiseren. Kies voor grote ramen met veel lichtinval. Dit extra daglicht is zowel goed voor uw fysieke en uw geestelijke gesteldheid. Ook in termen van het creëren van ruimtelijkheid in het pand bieden grote glasoppervlakten uitkomst.

Bouw duurzaam, met het oog op de toekomst

In de woningbouw wordt duurzaamheid van alsmaar groter belang. Het ‘groene huis’ is in opkomst – deze worden ontworpen en gebouwd met warmtepompinstallaties en zonnepanelen. Zo zijn zij uiterst goed voorbereid op een milieubewuste toekomst. Als u een architect inschakelt om voor u een moderne woning te ontwerpen, kunnen zij in het ontwerp hier direct rekening mee houden. Zo moeten zij grote glasoppervlakten laten maken van isolerende materialen, het dak ontwerpen zodat deze geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en ervoor zorgen dat de luchtventilatie in uw woning op orde komt. moet optimaal geregeld zijn. Een professionele architect zet al uw eisen netjes op papier en verwerkt deze in de blauwdruk van uw moderne woning, zodat deze uitstekend te realiseren zijn. Dat wilt u toch ook?

Laat uw ontwerp door de experts uitvoeren

Bij Van der Doelen Architectuur zit u goed voor een professionele dienstverlening als het aankomt op het realiseren van een modern huis. Jean-Sébert van der Doelen is als zelfstandig architect persoonlijk betrokken bij het creëren van uw ontwerp. Hij zorgt ervoor dat al uw wensen worden geïmplementeerd in de blauwdruk, zodat u met een gerust hart kunt overgaan tot de bouw. Met vele jaren ervaring en een breed scala aan afgeronde projecten weet hij exact wat er mogelijk is qua vormgeving en duurzaamheid. Interesse? Neem dan nu contact op!

https://vanderdoelenarchitectuur.nl/