DHZ website
Image default
Banen en opleidingen

Outplacement in Harderwijk of Apeldoorn kan een goede oplossing zijn als u niet meer tevreden bent

Zit het bedrijf waar u werk midden in een fusie en wilt u daarom een oplossingen vinden naar aanleiding van outplacement in Harderwijk of Apeldoorn? Het is heel begrijpelijk dat dit een grote stap is en dat u niet precies weet waar u moet beginnen. Ook als de ambities van de organisatie niet langer aansluiten bij uw eigen ambities, is outplacement in de omgeving van Harderwijk een zeer goede oplossing. Een ervaren partij als Bureau Streefkerk kan u hier bij helpen. Zij weten als geen ander welke stappen u het beste kunt ondernemen om aan de slag te gaan met outplacement.

Bij outplacement in Harderwijk worden diverse stappen doorlopen

Bij outplacement in de omgeving van Harderwijk of Apeldoorn is het belangrijk dat u de juiste coaching krijgt en het gewenste advies ontvangt. Daarbij is het verstandig om de experts van Bureau Streefkerk in te schakelen. Zij zullen altijd met u meekijken naar een passende oplossing die voor een prettig resultaat zorgt voor beide partijen. Zo bieden zij uw werknemers altijd een vaste loopbaanadviseur aan die van begin tot eind inzet vertoont om een nieuwe werkplek te realiseren die goed aansluit bij de expertise van de werknemer. Hiebrij worden een aantal stappen doorlopen. Allereerst vindt er een intakegesprek voor een uitgebreid loopbaanonderzoek plaats. Ook wordt er professionele ondersteuning aangeboden op het moment dat u uw baan verliest en dit wilt verwerken. Er worden individuele gesprekken met een loopbaancoach gevoerd zodat deze een concreet zoekprofiel kan opstellen. Daarnaast wordt er intensieve coaching, training en bemiddeling door een mobiliteitsadviseur ingezet.  

Schakel de hulp in van deze expert

Het doel van Bureau Streefkerk is u snel en nauwkeurig van een leuke baan voorzien. Deze moet natuurlijk geheel aansluiten bij uw kwaliteiten zodat u goed op uw plek komt te zitten. Dankzij de jarenlange ervaring van dit bedrijf en het ontzettend uitgebreide netwerk komt u gegarandeerd op de juiste plek te zitten.

https://bureaustreefkerk.nl

Gerelateerde artikelen

Maak een carrièreswitch en volg een opleiding tot life coach

Snel je rijbewijs bij rijschool in Zoetermeer

Voor het halen van je rijbewijs moet je bij Rijschool Laren zijn