DHZ website
Image default
Banen en opleidingen

Maak een carrièreswitch en volg een opleiding tot life coach

Biedt jouw huidige baan je niet meer genoeg voldoening en is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan kun je aan de slag gaan voor een andere werkgever in eenzelfde soort baan, maar de kans is groot dat je na verloop van tijd weer tegen hetzelfde probleem aanloopt. Soms heb je simpelweg een carrièreswitch nodig om weer plezier te hebben in je werk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als life coach? In deze baan begeleid je anderen met het behalen van hun doelen. Iedereen is anders en vereist een andere aanpak, waardoor deze baan zeer afwisselend is. Daarnaast geeft een baan als life coach jou veel voldoening, omdat je anderen echt helpt met hun persoonlijke ontwikkeling. Wie weet is een opleiding tot life coach wel wat voor jou!

Laat je opleiden door een NOBCO-erkende opleider

Wanneer je ervoor kiest om de overstap te maken en life coach wilt worden, moet je hiervoor uiteraard eerst een opleiding volgen. Hierbij heb je de keuze uit diverse opleiders en verschillende cursussen, dus welke opleiding kun je het beste kiezen? Het antwoord is simpel: de opleiding life coach van Schott & Company. Zij bieden een NOBCO-erkende opleiding met diploma’s die jou de kans geven om als beroepscoach aan de slag te gaan voor jezelf of voor een werkgever. De opleiding bestaat uit drie overzichtelijke modules van zes lesdagen met zelfstudie. De lessen zijn interactief en behandelen zowel de theorie als de praktijk, waardoor jij er straks helemaal klaar voor bent om aan de slag te gaan als life coach.

Ontdek of een opleiding tot life coach iets voor jou is

Ben je benieuwd of een opleiding tot life coach iets voor jou is? Lees dan meer over deze opleiding op de website van Schott & Company. Hier vindt je ook informatie over de inhoud van de modules en de kosten voor het inschrijven. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de medewerkers van deze opleider om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Zo kun je er ook andere opleidingen volgen, zoals een opleiding tot personal health coach of mental coach.