DHZ website
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak een rondreis door Bali en Java of Vietnam

Een prachtige en onvergetelijke rondreis door Azië maakt u met behulp van Original Asia. Zij bieden een tal aan reizen aan die u zelf kunt aanpassen waardoor alles helemaal aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Maak een mooie rondreis door Bali en Java

Kiest u voor een bijzondere rondreis door Bali en Java? Dan zit u goed bij deze specialisten. U begint deze onvergetelijk reis in Yohyakarta, gelegen in Centraal-Java. U bezoekt hier het indrukwekkende Borobudur en natuurlijk de Prambanan tempels. Daarna reist u verder naar het oosten per trein, en natuurlijk eersteklas. Hier aangekomen bezoekt u de Bromo vulkaan én de Ijen vulkaan tijdens deze bijzondere rondreis door Bali en Java. Hierna reist u verder naar Bali per veerboot, waar u twee dagen zult verblijven in het bijzondere Pemuteran. Dit gebied leent zich er uitstekend voor om te snorkelen. Daarna reist u verder naar Lovina om dolfijnen te gaan spotten. U reist verder naar Sidemen en Ubud waar u de rijstvelden zult ontdekken. De rondreis door Bali en Java sluit u af met een aantal heerlijke stranddagen in Jimbaran.

Een onvergetelijke en luxe rondreis door Vietnam

Gaat u toch liever voor een luxe rondreis door Vietnam? Dan zit u uiteraard ook goed bij deze experts. De rondreis begint in Hanoi, waarna u verder reist naar Mai Chau en Pu Luong. Hier zult u genieten van het prachtige natuurschoon, waarna u verder reist naar het bekende Halong Bay. Hier maakt u een bijzondere cruise met een traditionele Jonk. Hierna keert u terug naar Hanoi om via een nachttrein naar Lao Cai te reizen. De luxe rondreis door Vietnam zet zich voort naar Sapa waar u een bijzondere fietstocht maakt langs de rijstterrassen. Via een binnenlandse vlucht reist u verder naar Hue om het oude Vietnam te ontdekken. Daarna reist u via het Bach Ma National Park en de Hai Van Pass door naar het fijne Hoi An. U geniet hier van een paar heerlijke dagen aan het strand en u verblijft in de oude binnenstad. Daarna reist u met een luxe rijstboot en maakt u een tweedaagse cruise over de Mekong. De luxe rondreis door Vietnam sluit u af met een paar heerlijke stranddagen van het eiland Phu Quoc.

Boek een prachtige rondreis

Heeft u interesse in een van de prachtige reizen die deze specialisten aanbieden? Neem dan gerust eens contact met hen op via de contactgegevens op de website. Maak een prachtige reis die u nooit meer zult vergeten!