DHZ website
Image default
Groothandel

Wat is Xenon verlichting precies?

Steeds meer auto’s rijden rond met Xenon verlichting, maar vraagt u zich wel eens af wat dit precies is? Xenon licht is een zeer wit licht dat vergeleken kan worden met de intensiteit van daglicht en ook wel eens HID wordt genoemd. Xenon lampen geven drie keer zoveel licht af als reguliere halogeenlampen. Dit heeft als voordeel dat het de zichtbaarheid van de bestuurder vergroot en daarmee ook de veiligheid. Veiligheid op de weg is natuurlijk het allerbelangrijkste en met deze verlichting draagt u daaraan bij. U kunt in alle weersomstandigheden veilig de weg op. Ook verbruiken de lampen minder energie dan halogeenlampen en hebben ze een langere levensduur. Alleen maar voordelen dus!

Koop uw autolampen in deze webshop

Nu u weet wat Xenon verlichting is, vraagt u zich natuurlijk af waar u deze lampen kunt kopen. Dat doet u best bij Autolampen.nl! Deze webshop heeft een uitgebreid aanbod aan autolampen van diverse merken. Zo zijn ze officiële partner van het merk Osram en authorized dealer van Philips. Naast hun mooie aanbod, profiteert u bij hen ook van hun jarenlange ervaring en kennis. Weet u bijvoorbeeld niet welk soort autolamp u nodig heeft of twijfelt u nog tussen twee merken? Dan helpen zij u graag verder. Ze geven u meer informatie over de verschillende lampen en voordelen en denken met u mee over de geschikte lampen voor uw voertuig.

Profiteer van een snelle levering

Wanneer u de juiste Xenon verlichting gevonden heeft, kunt u de lampen eenvoudig en snel bestellen in de webshop van Autolampen.nl. Plaats de artikelen in uw winkelmandje, vul uw gegevens in en reken direct af. Vervolgens wordt uw bestelling bij u thuisbezorgd. Hierbij profiteert u van een snelle levering, want wanneer u voor 14.00 uur bestelt, heeft u uw artikelen de volgende dag al in huis. Voor vragen of advies kunt u ook altijd eerst contact opnemen met deze professionals via de contactgegevens op hun website.

https://www.autolampen.nl/