DHZ website
Image default
Particuliere dienstverlening

Ga onder narcose tijdens een behandeling van deze tandarts

Wilt u meer grip op uw tandartsangst krijgen? Dat is begrijpelijk, want deze vorm van angst is namelijk erg vervelend. U moet voor het behoud van een gezond gebit immers toch één en vaak twee keer per jaar naar de tandarts, als dit vanwege tand- en kiesproblemen niet vaker is. Zoekt u naar een goede oplossing voor dit probleem? Dan is het aan te raden om een tandarts te zoeken waarbij u uw behandeling onder narcose kunt ondergaan. Hierdoor merkt u namelijk niets van de gehele behandeling. Het is daardoor zelfs niet eens mogelijk om tijdens de behandeling angst te voelen! Als u in de omgeving van Deventer woont, dan is Tandartsenpraktijk St. Jozef een tandarts waar u onder volledige narcose kunt gaan. Lees verder en ontdek wat u van een behandeling onder narcose bij deze tandarts kunt verwachten.

Hoe een narcosebehandeling bij deze tandarts eruitziet

Als u kiest voor narcose bij uw behandeling bij deze tandarts in Deventer, dan bent u vast benieuwd hoe uw bezoek aan deze praktijk eruitziet. Allereerst wordt u welkom geheten in een sfeervolle praktijk. Daar nemen de tandartsen en assistenten graag de tijd voor u. Heeft u behoefte aan een speciaal spreekuur waarin uw angsten worden besproken? Dan is dat zeker mogelijk. Tijdens de behandeling zelf brengt de assistente van de tandarts u onder volledige narcose. Hier merkt u niets van. Gedurende de behandeling onder narcose houdt de tandarts uw gezondheid uiteraard goed in de gaten. Zit de behandeling erop? Dan kunt u vaak binnen een uur de praktijk alweer verlaten. Zorg ervoor dat een naaste u komt ophalen; u mag immers nog niet achter het stuur kruipen.

Neem nu contact op met deze praktijk en maak een afspraak

Is een bezoek aan de tandarts iets wat u altijd uitstelt vanwege uw angst? Door een afspraak voor een behandeling onder volledige narcose te maken bij deze tandarts in Deventer, is uitstel niet meer nodig. Wacht daarom ook nu niet langer en neem contact op met deze praktijk. De assistente zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk terechtkunt.