DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontvang ondersteuning bij outplacement van deze specialist uit Apeldoorn

Past uw huidige baan niet meer bij uw ambities, bij uw wensen of wilt u simpelweg op zoek gaan naar een nieuwe baan waar u uw passie in kwijt kunt? De specialisten van Bureau Streefkerk uit Apeldoorn en Ermelo helpen u met outplacement. Dit houdt in dat zij u ondersteunen tijdens uw zoektocht naar een nieuwe baan. Dit outplacementbureau is al ruim 19 jaar actief binnen diverse sectoren, waardoor zij verschillende arbeidsmogelijkheden snel voor u in kaart kunnen brengen. De experts van Bureau Streefkerk uit Apeldoorn en Ermelo hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Hiermee vinden zij namelijk een duurzame oplossing, oftewel een werkplek waar u jarenlang met veel plezier aan de slag kunt.

De werkwijze van deze expert

Deze specialist onderneemt verschillende stappen om u snel weer te voorzien van een goede plek op de arbeidsmarkt. Zij stellen een traject op maat samen, door u persoonlijk te leren kennen. Dit begint al bij de allereerste stap:

  • De ervaren medewerkers van Bureau Streefkerk leren u en uw wensen en vaardigheden kennen tijdens een persoonlijk intakegesprek, het doel hiervan is een uitgebreid loopbaanonderzoek.
  • Door middel van outplacementbegeleiding ondersteunt deze specialist u wanneer u uw baan bent verloren.
  • Individuele gesprekken met een loopbaancoach zorgen voor concrete zoekprofielen, zodat u een baan vindt die bij uw wensen en vaardigheden past.
  • Een mobiliteitsadviseur biedt in Apeldoorn of Ermelo intensieve coaching, bemiddeling en training aan met betrekking tot outplacement.

Maak een afspraak bij deze specialist

De specialisten van Bureau Streefkerk bezitten erg veel kennis over de arbeidsmarkt in de omgeving van Apeldoorn, waardoor zij u uitstekend kunnen begeleiden met outplacement. Wilt u graag uw situatie met deze experts bespreken of ontvangt u graag meer informatie over outplacementbegeleiding? Neem dan gerust contact met hen op via de contactgegevens die op de website staan. Ze staan u graag te woord om u van passend advies te voorzien.

https://bureaustreefkerk.nl/