DHZ website
Image default
Banen en opleidingen

Technisch manager

Technisch manager

Speel jij later een sleutelrol in het voorts professionaliseren en optimaliseren van het onderhoud op onze locatie in coevorden? Grote kans! Als Technisch Manager werk je intens tezamen met de assetmanager en de plantmanager en zorg jij er voor dat de ontwikkelde onderhoudsstrategie geslaagd wordt uitgevoerd.

Over de functie

Als technisch manager ben je en voel je jezelf aansprakelijk voor het onderhoud van alle productiemiddelen van onze plant in coevorden, waar we met een indrukwekkende instrument van zo’n 100 meter lengte jaarlijks vrijwel 92. 000 kilo herenkostuum uit gerecycled papier produceren. en daar komt heel wat bij loeren! Om die beweegreden regelen we het onderhoud zoveel eventueel in onderhoudstops en werken we bij nasmaak volgens industriële standaarden. dus als jij je werk goed doet, blijven onze kartonmachines in uitstekende conditie en kunnen ze bij nasmaak 7×24 uur blijven vervaardigen.

Een uitdagende en vooral leuke functie waarin jij als linking-pin tussen de project- en onderhoudsorganisatie er voor zorgt dat alle activiteiten op elkander zijn afgestemd en het onderhoud soepel wordt ingericht. Je werkt gedegen gezamenlijk met alle in- en externe stakeholders zoals bv. De afdelingen operations, inkoop, finance, hse, projectleiders, reliability engineers en uitvoerende partijen.

Als pro zorg jij in deze dynamische omgeving voor totaalbeeld door de doelmatigheid van het onderhoudsproces telkens te monitoren, daarover te rapporteren en bij te richten als dat nodig is. Ook adviseer je bij het opstellen van jaar- en meerjarenplannen voor onderhoud, bij de totstandkoming van het onderhoudsbudget en zorg je er voor dat de afgesproken rendement-, energie en kostenoptimalisatie targets voor de onderdeel word gerealiseerd.

Uiteraard sta je er niet exclusief voor! Het onderhoudsteam bestaat uit 10 onderhoudsmonteurs, 2 werkvoorbereiders, een besturingstechnicus, een maintenance engineer en de beheerder van het technisch magazijn. stuk voor stuk professionals die goed zijn in hun vak met wie jij als coachend leidinggevende gestructureerd werkt aan de verdere ontwikkeling van cognitie, competenties en vaardigheden.

Als technisch manager neem je deel aan het locatie managementteam en ben je actief betrokken bij de tenuitvoerlegging van projecten. Ook kun je bijvoorbeeld denken aan de uitrol van ( geïntegreerde ) programma’s zoals lean en technical assetmanagement en het realiseren van energiereductie doelstellingen. Of aan projecten die ontstaat uit investeringen die gericht zijn op kwaliteits- en efficiency vooruitgang, kostenreductie of het verhogen van de productiecapaciteit.

Onze verwachtingen

Je hebt een hbo-opleiding in een technische of technisch bedrijfskundige wending afgerond, minstens 5 jaar ervaring in een ( produktie ) omtrek, waarvan minstens 2 jaar in een leidinggevende functie en je hebt jezelf bewezen als het gaat om het regelen van onderhoud. Je bent een stevige en pragmatische innerlijk, hebt een coachende leiderschapsstijl en stuurt op uitslag en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden ( nederlands en engels ). Je bent gewoon om projectmatig te werken en hebt oog voor de korte- en de lange termijn en komt met een herkenbare en gestructureerde werkaanpak tot aantoonbare resultaten. Tenslotte ben je ambitieus en word je gaarne uitgedaagd het beste uit jezelf en je team naar daarboven te halen.

Ons aanbod

Als Technisch Manager bij solidus solutions geef je je loopbaan een adequaat vervolg in een veelzijdige en internationale lijf met ambitieuze plannen, waar we je gaarne deelgenoot van willen maken. In ruil daarvoor bieden we je een goed traktement en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, goede pensioenregeling, opleidingsfaciliteiten, doorgroeimogelijkheden en een prima reiskostenvergoeding. Maar voornamelijk bieden wij een uitdagende functie in een prettige werkomgeving en een ambitieus en professioneel team waarmee je het onderscheid kunt opgraven.

Solidus solutions

Werken bij solidus solutions betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief doos, dat duurzaam wordt vervaardigd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 geheel getal euro, pakweg 1. 500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verscheidene europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

Interesse? spreekt deze vacature je aan en wil jij graag een bijdrage aanleveren aan het welslagen van solidus solutions? wij komen graag met je in voeling! De sluitingsdatum van deze vacature is 21 juni 2020.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-de-techniek.html