DHZ website
Image default
Marketing

Q-Linkbuilding

Q-Linkbuilding helpt je graag bij het realiseren van backlinks die echt van waarde zijn. De kwaliteit van linkbuilding verschilt enorm per bedrijf. Helaas zijn er cowboys die snel geld denken te verdienen door linkbuilding pakketten aan te bieden met honderden links. In de praktijk blijkt vervolgens dat de links van een slechte kwaliteit zijn. Dit kan er zelfs voor zorgen dat je website ineens minder goed zichtbaar wordt. Of nog erger geblokkeerd wordt door het internet. Q-linkbuilding helpt je met backlinks richting je site met een hoge waarde. Onze links hebben een domain authority van minimaal 20. Dit betekent dat ze ook van waarde geschat worden door Google. Met als resultaat een hogere positie op de zoektermen waarop jij gevonden wilt worden.

Schakel Q-Linkbuilding in voor het plaatsen van backlinks

Wil je graag een betere zichtbaarheid op het internet? Dan is het eerste wat je doet Q-Linkbuilding inschakelen. Wij kunnen je helpen met backlinks richting je website op relevante zoektermen. De domain authority van onze backlinks klopt, maar ook de richting waaruit ze komen. Google schat onze links letterlijk op waarde en zorgt ervoor dat jouw positie geleidelijk aan stijgt. Door de geleidelijke stijging voorkom je dat je geblokkeerd wordt binnen Google en je blijvend aan de top blijft. Informeer gerust naar de mogelijkheden met Q-Linkbuilding.

Maar wat zijn backlinks?

Het is natuurlijk mooi dat Q-Linkbuilding backlinks kan plaatsen richting jouw website. Maar je hebt misschien geen flauw idee wat backlinks zijn. Je kan backlinks het beste zien als een soort stemmen richting jouw website. Een stem geeft aan Google een seintje dat de website waarnaartoe gelinkt wordt belangrijk is. Als Google meerdere stemmen binnenkrijgt dan stijgt de website in ranking. Alleen is het wel zo dat de laatste jaren iedereen backlinks ging plaatsen naar hun website. Daar besloot Google een stokje voor te steken. Elke link krijgt een bepaalde waarde toegekend. Als de links van een hogere waarde zijn dan stijgt je website sneller dan bij een lagere waarde. Een Linkbuilder zoals Q-Linkbuilding helpt je aan backlinks met een hoge DA waarde.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw website

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen met het plaatsen van backlinks? Neem dan gerust eens contact op met Q-Linkbuilding. Wij zorgen ervoor dat er professionele backlinks naar je website geplaatst worden. Maar we zorgen er ook voor dat je website eindelijk zichtbaar wordt onder de juiste zoektermen. Dit is precies wat jouw website nodig heeft om gevonden te worden!