DHZ website
Image default
Bedrijven

Schakel de specialist in bliksembeveiliging in

Voor optimale veiligheid in uw bedrijfspand of woning, schakelt u het beste de specialist in bliksembeveiliging in. Een partij waar u bijvoorbeeld op kunt vertrouwen is Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Dit familiebedrijf is al drie generaties lang actief in het adviseren, ontwerpen, engineeren, installeren, onderhouden en inspecteren van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. In heel Nederland, maar ook in België, Luxemburg en Duitsland schakelt u deze expert in voor de beveiliging van uw pand.

Waarom u op deze partij kunt vertrouwen

Er zijn diverse redenen om voor Mulhuyzen Bliksembeveiliging te kiezen. Ten eerste bestaat dit bedrijf al sinds 1952 en beschikt het over diverse kwaliteitsnormen zoals EN 9001, VCA, BRL 1201 en BTR 2004. Daarnaast zijn ze lid van Uneto-VNI vakgroep Bliksembeveiliging. Alle werknemers beschikken over een VCA, VCA-VOL, Digitaal Veiligheidspaspoort en het IPAF-certificaat. Daar bovenop komt ook nog eens dat alle engineers en alle inspecteurs beschikken over TAB & TAO en de monteurs over MABO. Kortom; er is voldoende bewijs dat u volledig kunt vertrouwen op Mulhuyzen Bliksembeveiliging. U kunt de beveiliging van uw bedrijfspand of woning met een gerust hart aan hen overlaten.

Kies voor een marktconforme prijs en uitgebreide service

Wanneer u Mulhuyzen Bliksembeveiliging inschakelt voor bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging, kiest u automatisch voor een marktconforme prijs. U bent verzekerd van de beste kwaliteit en een optimale veiligheid. Ook voor het slaan van een aardpen komen de medewerkers van dit bedrijf graag bij u langs. Wilt u weten wat de tarieven zijn voor het slaan van een aardpen? Of wilt u meer weten over andere diensten die dit bedrijf u biedt? Bekijk dan de website of neem contact op met een van de werknemers. Zij vertellen u graag meer over het slaan van een aardpen of over een van de andere werkzaamheden. De contactgegevens van dit bedrijf vindt u via de contactpagina op de website.