DHZ website
Image default
Groothandel

Een speels karakter in de tegelvloer van uw keuken met Italiaanse tegels

Een nieuwe vloer geeft een ruimte al een volledig nieuwe aanblik. In de laatste jaren kiezen meer mensen ervoor om een tegelvloer te leggen in de keuken of de badkamer, vaak met Italiaanse tegels. Italiaanse tegels zijn keramieken tegels met fantasierijke motieven erop. Het geeft net wat extra’s aan uw vloer en zorgt voor een speels karakter zonder overheersend te zijn. Wilt u ook graag een vloer die in het oog springt en goed te onderhouden is? Dan moet u een tegelvloer installeren met Italiaanse tegels – uw keuken wordt het centrum van uw huis!

Alleen maar voordelen op het gebied van tegels bij deze specialist

Bent u op zoek naar de voordeligste aanbieder van all-in tegelvloeren? Dan is Intertegel uit Dordrecht de perfecte partner om nieuwe Italiaanse tegels voor de tegelvloer in de keuken te kopen. U heeft bij deze specialist niet alleen ruime keuze uit de verschillende Italiaanse tegels, u kunt ze ook nog eens tegen voordelige prijzen aanschaffen. Op alle materialen krijgt u een goede garantie, zodat u gegarandeerd bent van een kwalitatieve tegelvloer in uw keuken. Een van de grootste voordelen van een tegelvloer is namelijk dat u er lang van geniet – het is een zeer sterke, onderhoudsvriendelijke vloerbedekking. Regelmatig stofzuigen en opdweilen is genoeg om de kwaliteit te behouden.

Bestel uw nieuwe tegels in de showroom of via de webshop

Weet u al precies welke Italiaanse tegels u wilt aanschaffen voor de nieuwe tegelvloer in de keuken? Dan kunt u uw bestelling eenvoudig plaatsen via de webshop. Mocht u de tegels liever eerst een keer in het echt bewonderen, dan is het mogelijk om langs te gaan bij de showroom van Intertegel in Dordrecht – hier vindt u alle Italiaanse tegels voor de tegelvloer in uw keuken. Geef uw keuken een nieuwe uitstraling dankzij een frisse vloer!