DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een Exact consultant in voor uiteenlopende oplossingen

Bij Business Experts kunt u een Exact consultant inschakelen voor verschillende expertises. Wist u dat? Maak bijvoorbeeld gebruik van Exact Globe voor een verbeterde informatiestroom en Exact Synergy voor een betere workflow binnen uw bedrijf. Naast deze diensten, kunt u de specialist ook inschakelen voor bijvoorbeeld cloud services, mobile services, interim management en business intelligence. Samen met u kijkt de specialist naar uw doelstellingen en hoe deze bereikt kunnen worden. Ook worden uw huidige business processen onder de loep genomen. Zo bereikt u de maximale resultaten en tilt u uw bedrijf naar een hoger niveau.  

Hoe een Exact consultant u helpt het maximale uit uw bedrijf te halen

Uiteraard wilt u het maximale uit uw bedrijf halen. Hier werkt u iedere dag kei hard voor. Een specialist helpt u graag om dit te bereiken. Business Experts helpt u bijvoorbeeld met het installeren van slimme softwareoplossingen. Deze helpen om uw bedrijfsprocessen efficiënter, beter en helderder te maken. Welke softwareoplossingen leveren voor u de meeste voordelen op? Een Exact consultant geeft u hierover graag advies op maat. Benieuwd hoe u het beste uit uw onderneming kunt halen? Neem dan zeker eens contact op met de specialist om erachter te komen hoe u uw bedrijfsprocessen verbetert. 

Werken in de cloud, een Exact consultant helpt u ermee

Vandaag de dag werken meer bedrijven in de cloud. Dat is niet zo vreemd. Deze moderne manier van werken levert uw bedrijf enorm veel voordelen op. U en uw personeel kunnen overal en op elk moment werken. De data van uw bedrijf is altijd en vanaf elke locatie beschikbaar. Onderweg in de trein nog even een presentatie voorbereiden of de nieuwste resultaten analyseren terwijl u wacht op het vliegveld. Het is mogelijk dankzij werken in de cloud. Extra voordelig: wanneer u een Exact consultant van Business Experts inschakelt, betaalt u enkel en alleen voor wat u gebruikt.