DHZ website
Image default
Business

Bedrijfsruimte verhuren met een makelaar in uw regio

Bedrijfsruimte verhuren

Wilt u uw bedrijfsruimte verhuren of verkopen? Het is een ingewikkelde keuze wanneer u uw kantoorruimte of bedrijfspand van hand moet doen. U kunt bijvoorbeeld failliet gegaan zijn, een andere ruimte gevonden hebben of wegens andere speciale redenen uw bedrijfsruimte kwijt willen. Bij BBH kunt u alle steun en hulp krijgen voor de verhuur van uw bedrijfsruimte. Wat de beste optie is? Dat bepaalt uzelf. 

Hulp bij de verhuur van uw bedrijfsruimte

Kiest u tussen bedrijfsruimte verhuren of verkopen toch voor het verhuren? Ook dan kan BBH u helpen. Dit betekent opnieuw dat u geen zorgen heeft over het vinden van geschikte huurders en opstellen van huurcontracten.  Een kantoorruimte verhuren of verkopen? Het maakt niet uit welke keuze u maakt. BBH kan u zowel bij het verhuren, als het verkopen een handje helpen. Neem een kijkje op de website van BBH of neem telefonisch contact op voor meer informatie over de services.

Ook hulp bij uw verkoop

Kiest u ervoor om de bedrijfsruimte te verkopen? Dan bemiddelt de bedrijfsmakelaar  BBH graag voor u. BBH kan uw kantoorruimte of bedrijfspand aankopen en zo een geschikte koper voor vinden. Het neemt alle zorg uit handen. U heeft op deze manier geen zorgen over bezichtigingen en lastige contracten. BBH helpt u graag om een geschikte koper te vinden voor uw kantoorruimte.