DHZ website
Image default
Banen en opleidingen

Volg een BHV herhalingscursus in een uniek trainingscentrum

Wanneer u een BHV Basisopleiding of een EHBO Opleiding hebt gedaan, is het belangrijk om de informatie en vaardigheden die u heeft geleerd, op hoog niveau te houden. Daarom is het aan te raden eens in de zoveel tijd een BHV herhalingscursus te volgen. Bij BHV Zuid-Holland beschikken ze over een uniek trainingscentrum waar u terecht kunt voor een dergelijke cursus. Dit centrum is gevestigd in Den Haag en is gemakkelijk bereikbaar. Ideaal wanneer u van verder weg moet komen. De BHV herhalingscursus wordt gegeven door professionele ambulancemedewerkers of brandweerlieden. Zij bootsen realistische situaties na, gebaseerd op hun dagelijkse leven als professional.

Diverse herhalingscursussen volgen

Omdat de situaties worden nagebootst uit situaties die professionals zelf regelmatig tegenkomen, krijgt u op een realistische manier les. Een voorbeeld van een dergelijke situatie: de slow whoop gaat af, de deuren vallen dicht en u blust een echte binnenbrand met water, schuim of CO2. Wanneer u interesse heeft in een BHV herhalingscursus zijn er drie trainingen waaruit u kunt kiezen:

  • Ploegleider BHV training
  • EHBO herhaling
  • Kinder EHBO herhaling

Afhankelijk van de wensen van uw bedrijf, maakt u een keuze. Wanneer u met kinderen werkt, is een kinder EHBO opleiding bijvoorbeeld onmisbaar.

Volg jaarlijks een herhalingscursus

In het unieke trainingscentrum van BHV Zuid-Holland worden de nagebootste situaties jaarlijks veranderd. Zij raden u ook aan om uw kennis en vaardigheden jaarlijks op te frissen. Zo blijft u up-to-date en kunt u tijdens een noodsituatie in uw bedrijf handelen volgens de richtlijnen. Om u de handelingen op een zo goed mogelijke manier te leren, wordt er een ontspannen sfeer gecreëerd in het trainingscentrum. Doordat u zich prettig voelt, kunt u beter nieuwe dingen leren. Heeft u interesse in een herhalingscursus bij BHV Zuid-Holland? Neem dan contact op met dit bedrijf en vraag naar de kosten. De kosten verschillen namelijk per herhalingscursus. U kunt uzelf of uw werknemers ook direct inschrijven via de website.

https://www.bhvzuidholland.nl/