DHZ website
Image default
Aanbiedingen

Wastafelkranen

Heb je ooit een badkamer betreden waar alles gewoon klopt? Waar zachte handdoeken klaarliggen, de tegels schitteren en de kraan glanst? Vandaag delen we tips om jouw badkamer diezelfde uitstraling te geven, te beginnen met een stijlvolle wastafelkraan! Of je nu een complete make-over overweegt of gewoon een klein detail wilt veranderen, hier vind je alles om aan de slag te gaan!

Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste wastafelkraan voor jouw badkamer?

Het kiezen van de juiste kraan voor je badkamer lijkt misschien lastig. Maar met wat tips is het zo gedaan. Bedenk eerst hoeveel je wilt uitgeven en hoe groot je kraan moet zijn. Het is ook goed om te kijken naar hoe je de temperatuur instelt, welke knoppen er zijn en of de kraan water bespaart. Vergeet ook niet om je wastafelkraan te matchen met andere dingen in je badkamer, zoals je handdoekhaak, handdoekrek en de douchekraan. Zo ziet alles er samen mooi uit en voelt je badkamer echt als een geheel.

Aantal verschillende soorten kranen bij Badkamervoorjou.nl

Wanneer je een kraan voor je wastafel zoekt, zijn er talloze opties. Populair zijn de ééngreeps kranen, waarbij je met één handeling zowel koud als warm water bedient. Als je iets klassieks wenst, kun je gaan voor tweegreeps kranen met twee aparte hendels voor de watertoevoer. Er zijn ook kranen die direct aan de muur bevestigd zijn. Deze kranen zijn handig als je meer plek op je wastafel wilt. Welke design je ook in gedachten hebt, er is zeker een kraan die past bij jouw smaak en jouw badkamer een mooie touch geeft.

De juiste schoonmaak en onderhoud advies

Het regelmatig en juist schoonmaken van je wastafelkraan is essentieel om glans en functionaliteit te behouden. Vermijd agressieve chemicaliën die de afwerking kunnen beschadigen. In plaats daarvan kun je een zachte doek en milde zeep gebruiken. Kalkaanslag? Een mix van water en azijn kan wonderen doen. Spoel na het schoonmaken grondig met water en droog de kraan af om vlekken te voorkomen. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je kraan en houdt hem er als nieuw uitziend!

Conclusie

Het is duidelijk dat wastafelkranen een essentiële rol spelen in de badkamer. Met zoveel opties in design, materialen en afwerking, is er altijd wel een kraan die perfect in jouw badkamer past. Ze zijn bovendien makkelijk te installeren en vergen weinig tijd. Als je ze goed onderhoudt – wat overigens niet veel moeite kost – blijven ze jarenlang hun glans behouden. Dus, klaar om je badkamer die gewenste uitstraling te geven? Neem een kijkje in ons aanbod van wastafelkranen en begin vandaag nog met transformeren!

https://www.badkamervoorjou.nl/?gad=1&gclid=CjwKCAjwyY6pBhA9EiwAMzmfwdebI-8IHDDSb7v1Ben-uDtiRT03XwKdDpUrv5khbjQqQGixjBEnJxoCr7oQAvD_BwE