DHZ website
Image default
Bedrijven

Wat te doen met uw huis wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland

Bent u van plan om te gaan verhuizen naar het buitenland, maar weet u niet wat u het beste met uw woning kan doen? Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland hebt u keuze uit de twee opties: u kunt uw woning namelijk gaan verhuren of verkopen. Dit ligt er meestal aan voor hoelang u naar het buitenland verhuist. Of u komt niet meer terug in Nederland, of u blijvt voor langere tijd in het buitenland maar komt eventueel wel terug. Bij ons kunt u uw huis snel verkopen, waardoor u zekerheid hebt dat uw woning snel verkocht is en u dus niet vast zit aan een langdurig verkooptraject.

 

Wat te doen met uw woning

Wanneer u voor een langere tijd gaat verhuizen naar het buitenland, maar wel van plan bent om terug te komen, kunt u overwegen om uw woning te verhuren. Op deze manier kunt u wanneer u terugkomt in Nederland weer terugkeren in uw eigen woning. Echter zitten hier wel nadelen aan. Zo moet u namelijk toezicht houden op uw woning en bent u er verantwoordelijk voor wanneer er iets mis gaat in de woning. Tevens kunt u de huurde niet zomaar uit de woning zetten wanneer u terugkomt, omdat de huurder recht heeft op huurbescherming.

Wanneer u naar het buitenland gaat verhuizen en van plan bent niet meer terug te keren naar Nederland, is de beste manier voor u om uw woning te verkopen. Dit zorgt er namelijk voor dat u met een aardig zakcentje vertrekt naar het buitenland. Echter zitten er ook nadelen aan het verkopen van uw woning. Zo kan u hierbij vast komen zitten aan een langdurig verkooptraject, waardoor u de verhuizing wellicht zal moeten uitstellen.

 

Snelle verkoop van uw woning

Doordat bij het verhuizen naar het buitenland al aardig wat komt kijken, is het begrijpelijk dat u niet voor onzekerheden wilt komen te staan. U kunt uw woning dan direct verkopen aan ons. Bij ons bent u verzekerd van een snelle en directe verkoop en zit u niet vast aan een langdurig verkoooptraject. Door de directe verkoop van uw woning hoeft u de verhuizing niet uit te stellen. Tevens zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart kunt verhuizen naar het buitenland en geen risico’s meer loopt na de verkoop van uw woning. U kunt u bij ons aanmelden via de website om gratis een vrijblijvend bod te ontvangen.

http://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/