DHZ website
Image default
Gezondheid

Welk soort mondkapjes kun je bedrukken?

We zijn er ondertussen al redelijk aan gewend, althans de meesten van ons. Het dragen van een mondkapje blijft natuurlijk ietwat oncomfortabel, maar uiteindelijk doen we het voor een goed doel. Zo dragen we een mondkapje ter preventie om besmetting te voorkomen. Nu we allemaal verplicht zijn een mondkapje te dragen, creëert het ook kansen en mogelijkheden voor bijvoorbeeld bedrijven. Zo kun je een mondkapje laten bedrukken om zo je bedrijf, product of dienst te promoten. Mondkapjes trekken nu eenmaal de aandacht, zeker wanneer deze voorzien zijn van een opvallende opdruk. Bedrukte mondkapjes zijn in deze tijd dan ook een perfect promotiemiddel. Bij Liratex kun je bedrukte mondkapjes eenvoudig bestellen. Maar vraag je je nu af welk soort mondkapjes je kunt laten bedrukken? Lees dan snel verder.

 

Microvezel, polyester en extra lichte mondkapjes

Er zijn diverse soorten mondkapjes die geschikt zijn om te laten bedrukken. Een microvezel mondkapje is ademend, sneldrogend en zeer absorberend. De stof van deze mondkapjes is hypoallergeen, wat betekent dat het de huid niet zal irriteren. De microvezel mondkapjes kun je tot 60°C in de wasmachine wassen. Een andere optie die we aanbieden is een mondkapje gemaakt van polyester. Dit zal als textiel op de huid aanvoelen. Ook de polyester mondkapjes kun je eenvoudig in de wasmachine wassen en hergebruiken. Dan zijn er de zogeheten extra lichte mondkapjes. Dit is het lichtste mondkapje tot nu toe. Deze voelt zacht en licht aan, maar bieden tegelijkertijd voldoende bescherming.

 

Mondkapjes met filtervakje, 2-laags en 4-laags mondkapjes

Maar dat was nog niet alles. Er zijn nóg meer soorten mondkapjes die wij kunnen bedrukken. Zo is er het mondkapje met filtervakje. Deze sluit perfect aan op je gezicht dankzij de elastische pasvorm. Dit mondkapje is van 2-laags polyester gemaakt. Aan de voorkant van het mondkapje bevindt zich een vakje voor een luchtfilter. Een ander mogelijkheid is het 2-laags mondkapje. Dit mondkapje is ideaal wanneer je op zoek bent naar een extra laagje bescherming. Deze zijn perfect voor dagelijks gebruik. 2 lagen zijn goed maar 4 lagen zijn natuurlijk het best. Ook een 4-laags mondkapje kunnen we bedrukken. De eerste laag beschermt tegen irritatie en jeuk, de twee middelste lagen zorgen voor verbeterde filtering en de vierde laag biedt extra bescherming.

 

Hoe worden de mondkapjes bedrukt?

Bij Liratex bedrukken wij dagelijks mondkapjes met gebruik van een Plotter printer. Een plotter printer is een afdrukapparaat waarmee je foto’s, ontwerpen en tekeningen kunt afdrukken op grotere papierformaten tegen een zeer hoge resolutie. Met dit apparaat kun je zeer nauwkeurig te werk gaan, wat bij het bedrukken van mondkapjes van belang is. Een plotter printer werkt snel, nauwkeurig en efficiënt waardoor we vele mondkapjes in korte tijd kunnen bedrukken.