DHZ website
Image default
Aanbiedingen

Alle mogelijkheden bij rijschool Leidschendam inclusief het theoriecursus

Alle mogelijkheden bij rijschool Leidschendam

 

Bij Driver Company zijn tal van mogelijkheden om tot je rijbewijs te komen. We hebben opties voor de beginnende rijders maar ook meerdere opties voor gevorderde rijders. Zo is er bijvoorbeeld een opfriscursus als je even alle regels in het verkeer bent vergeten na een lange periode zonder auto of als fietsen even je hobby is geweest. Daarnaast is er ook een spoedcursus als je een korte tijd je rijbewijs moet halen bijvoorbeeld voor een nieuwe baan of voor een latrelatie.

 

Je kunt niet alleen de soort cursus kiezen bij ons maar ook kun je nog veel meer keuzes maken. Wat denk je bijvoorbeeld van de soort auto waar je je lessen in wilt gaan volgen. We hebben de nieuwste modellen voor je klaar staan maar voor de wat oudere mensen kun je ook kiezen voor een echte oldtimer. Er zijn auto’s die rijden op diesel en de duurzame elektrische variant.

 

Je kunt ook zelf de routes samenstellen die je wilt gaan rijden tijdens de les. Zijn er bijvoorbeeld stukjes van Leidschendam die je erg mooi vindt dan zorgen we dat je daar vaak langs rijdt. Of wil je af en toe nog even naar je oma en opa zwaaien dan zorgen wij dat we dit kunnen verwezenlijken in je les bij rijschool Leidschendam.

 

 

 

 

Instructeur op maat bij Rijles Leidschendam

 

 

Iedereen leert op zijn eigen manier autorijden daarom hebben wij allerlei verschillende rijinstructeurs met afwisselende eigenschappen die passen bij een bepaald type mens. We proberen hierin een zo goed mogelijke match te maken tussen de klant en de instructeur. 

Wie anno 2024 nog zijn rijbewijs wilt halen kan het beste nu beginnen met het Driver Company

https://drivercompany.nl/rijschool-leidschendam-voorburg/