DHZ website
Image default
Banen en opleidingen

Medisch Assistent/ Rijvaardigsheidsbewijzen

Medisch Assistent/ Rijvaardigsheidsbewijzen

Beschrijving

Ben jij afgestudeerd op hbo niveau met een medische studie zoals hbo-v of hbo fysiotherapie? Krijg jij energie van het verwedden van jouw medische kennis? Maar is het werken in een medische omtrek niet hetgeen waar jij jouw capitulatie in bijster kan?

Als medicinaal hulp lever jij een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid in nederland. Jij beoordeelt medische mappen omtrent ( het bewaren van ) het rijbewijs van de desbetreffende persoon. Voor deze functie lancering zal jij een opleidingstraject volgt van ruwweg 8 weken. Dit gebeurt gedeeltelijk klassikaal ( met een totaal van 6 collega ’s ) en gedeeltelijk vanuit de thuis situatie. In deze cursus leer jij alles van het opbouw waar jij mee zult werken en de protocollen omtrent de werkzaamheden. Als laatste werd gevarixeberde ziektebeelden ( en bijbel medicijngebruik ) besproken. Al deze cursus aan de functie vantevoren gaat wordt er verwachten dat jij zeer snel particulier aan de slag kunt.

In deze functie werk je veel gezamenlijk met collega ’s met een medische decor, waaronder verpleegkundigen en artsen. Zowel solistisch als in teamverband ga jij aan de slag. Deze functie is uit voeren in zowel volledig ( 37, 5 uur ) als parttime ( 32 uur ) dienstverband. Zowel de onderwijs als de uiteindelijke functie vind gelegenheid in rijswijk ( streek den haag ). – jij hebt tenminste een oorkonde hbo verpleger of hbo fysiotherapie ( ben je niet in het tegoed van een hbo oorkonde in een medische route kunnen wij jouw sollicitatie helaas niet in treatment consumeren )
– jouw cognitie van computers en systemen is bovengemiddeld ;
– jij hebt ervaring met protocollen en administratieve handelingen ;
– je kunt zeer nauwgezet werken
– je bent beschikbaar vanaf mei 2020, en hebt bij nasmaak geen vakanties gepland in juli en augustus ( dit is een pré )

Vorming hbo/bachelor

Aanbod wij bieden een leuke en verantwoordelijke functie, waarin je veel gevarixeberde ziektebeelden en interessante mappen bij ogen krijgt ; – je krijgt bij ingang van de les op 4 mei 2020 direct een jaarcontract, met gezichtsveld op verlengingen.

https://www.vindazo.nl/keywords/medisch-assistent.html