DHZ website
Image default
Business

NuCall zorgt voor betere resultaten

NuCall heeft mijn dagelijkse werkervaring volledig veranderd. Ik werk nu al een aantal jaren bij een bedrijf. Ik ben hier heel tevreden, ik heb fijne collega’s, kan werk doen wat ik leuk vind en werk bij een bedrijf waar ik iets kan doen waar ik in geloof. Er is alleen één groot probleem waar ik elke dag weer mee te maken heb. Het internet en de online communicatiemiddelen zijn heel erg slecht. Bijna elke dag verspil ik wel een uur van mijn tijd aan de slechte internetverbinding en aan de slechte bereikbaarheid. Daarnaast kan ik ook slecht met mijn klanten communiceren. Ik besloot hier eens een oplossing voor te zoeken. 

Mijn eerste indruk van NuCall

Ik zocht snel op het internet en kwam even later op de website van NuCall terecht. Een duidelijke en overzichtelijke website die meteen mijn aandacht trok. Ze bieden veel dingen aan. Ze kunnen ook een goede internetverbinding aanleggen en bieden ze een telefooncentrale aan die verschillende communicatiemiddelen combineert. Dit zijn precies de dingen die ik wil dat mijn bedrijf verbeterd. Ik stuurde snel een mailtje naar mijn leidinggevende en kon alleen maar hopen dat ze zouden luisteren. 

Het contact

Ik had een aantal dagen niets gehoord totdat een van die leidinggevende naar mij toe kwam. Hij vertelde me dat ze een vergadering hadden en dat mijn plan ter sprake kwam. Het werd snel duidelijk dat ik niet de enige was die vond dat er wat moest veranderen. Zo heeft mijn bedrijf besloten om eens contact op te nemen. 

NuCall heeft resultaat geleverd

We zijn nu een aantal maanden verder en we werken dagelijks met NuCall. Ik merk elke dag weer dat ik de hele dag door kan werken zonder afgeremd te worden door een slechte internetverbinding of door slechte communicatiemiddelen. Videobellen werkt perfect en het internet is vliegensvlug. Mijn volledige werkervaring is veranderd in positieve zin. Ik ben NuCall heel erg dankbaar en ben erg tevreden. Het enige minpunt is dat we niet al jaren eerder overgeschakeld zijn naar NuCall. Ik zou iedereen die met soortgelijke problemen kampt willen doorverwijzen naar NuCall. Ik weet zeker dat ze je kunnen helpen.