DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Breng een boodschap duidelijk over met een animatievideo

Als je complexe informatie tastbaar wilt maken, is het een uitstekend idee om een animatievideo te laten maken. Een animatie is het type video dat op een passende én krachtige manier overbrengt. Je maakt op een laagdrempelige manier inzichtelijk wat jij wilt vertellen. Bovendien presenteer je jouw verhaal op originele wijze, waardoor de kijker geïnteresseerd blijft. Of je nu een nieuw product presenteert, een lastig productieproces wilt uitleggen of een nieuw beleidsplan wilt toelichten: Playforward zorgt ervoor dat jij jouw verhaal duidelijk overbrengt. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder en leer meer over het laten maken van een animatie.

Met een animatievideo profiteer je van diverse voordelen

Jij wilt een zo compleet mogelijke boodschap overbrengen naar de doelgroep. Daar helpt een animatievideo perfect bij. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je op een simpele én aantrekkelijke manier de kijker weet te interesseren voor jouw verhaal. Maar er zijn meer voordelen, namelijk:

  • Het is gemakkelijk om logo’s en andere kenmerkende symbolen te verwerken.
  • Een animatie kan op grote schaal worden gedeeld en verspreid onder (potentiële) klanten van uw product of dienst.
  • Als jouw video veel bekeken wordt, levert dit naamsbekendheid op.
  • Een animatievideo of andere soort video geeft de vindbaarheid van jouw website een boost.

Een animatie binnen één maand van A tot Z laten maken

Wil je een succesvolle animatie laten maken? Dan regelt Playforward jouw animatievideo van A tot Z binnen één maand. In de eerste week wordt gestart met een brainstormsessie waarin jouw ideeën ter sprake komen en er een helder script tot stand komt. Vervolgens wordt er een stijlontwerp gemaakt. Door het toevoegen van een voice-over, geluidseffecten en muziek krijgt de animatie tijdens het animeren echt vorm. Na een finishing touch is de eerste versie af en beoordeel jij de video. Daarna wordt de feedback verwerkt en ontvang jij jouw animatievideo. Als je wilt, helpt Playforward jou ook bij de publicatie van de video. Bespreek gerust eens de mogelijkheden voor jouw animatie.

Gerelateerde artikelen

Creƫer een unieke ervaring voor uw klanten door een virtuele tour te laten maken van uw bedrijf

Railverlichting systemen zijn geschikt voor diverse soorten panden

Ontvang ondersteuning bij outplacement van deze specialist uit Apeldoorn