DHZ website
Image default
Sport

De verschillende steps van het merk Kickbike op Hondensteps.nl

Ben jij opzoek naar een step? Een step is ideaal om je te verplaatsen. Een step is sneller dan lopen, leuker dan fietsen en steppen is erg gezond. Met steppen verbrand je al snel 350 calorieën per uur, je gebruikt je bovenlichaam, schouders, heupen, benen, voeten, billen en dijen. Hierdoor train je gemakkelijk een groot aantal spieren. Steppen is daarom ideaal passend in een gezonde levensstijl. Maar hoe zit het met de hond? Je wil je trouwe viervoeter natuurlijk meenemen terwijl je op je step stapt. Hierin ben je niet de enige en daarom zijn er speciaal voor hondeneigenaren hondensteps zoals de hondensteps van het merk Kickbike. Deze steps zijn zeer geschikt voor het steppen met de hond.

Kickbike Crossmax hondenstep

Hondensteps zijn speciaal ontworpen om veilig te steppen samen met je hond. Het speciale ontwerp zorg ervoor dat je de step kan gebruiken op verschillende soorten wegdek en zelf prima kunt steppen op onverharde wegen zoals bospaden. Hondensteps zijn voorzien van een groot voorwiel en klein achterwiel of extra brede banden. Hierdoor kan je gemakkelijk sturen en zorgen oneffenheden in de weg niet gelijk voor een valpartij. Wil jij graag samen met je hond steppen dan is een Kickbike Crossmax hondenstep daar ideaal voor. We hebben twee prachige hondensteps voor je uitgezocht en zullen deze voor je belichten. Met elk van deze steps is het steppen met de hond gemakkelijk en kun je overal komen waar je normaal te voet komt.

Kickbike Sport G4

De Kickbike Sport G4 is een zeer goede hondenstep. Deze step is sportief en qua uiterlijk erg mooi. De step is speciaal gemaakt om naast asfalt prima te kunnen steppen op onverharde wegen, bospaden en dus midden in de natuur. Deze stevige step is zeer robuust en leverbaar in verschillende kleuren. De step heeft een groot voorwiel voor optimale stuur en terrein stabiliteit. Je kan deze step prima gebruiken tijdens het steppen met grote-, middelmaat maar ook kleine honden. De step heeft een draagvermogen van 120 kilogram en het stuur is verstelbaar van 83 tot 98 centimeter hoogte. Hierdoor is de step voor vrijwel iedereen geschikt. De step is natuurlijk naast een verstelbaar stuur voorzien van reflectoren en een degelijke rem.

Kickbike Freeride

De Kickbike Freeride is een step die gelijkenissen vertoont met de BMX fiets, dit zie je terug in de banden maar ook het stuur van de step. Deze stoere step is bedoeld voor kinderen vanaf zeven jaar oud maar kan eventueel ook gebruikt worden door volwassenen die niet erg groot zijn. De banden zijn breed waardoor de step te gebruiken is op zowel het asfalt als op onverharde wegen. De Kickbike Freeride step is door de brede banden ideaal voor het steppen met de hond. De step beweegt zich moeiteloos door ‘slechter wegdek’ en door de compactheid is de step makkelijk mee te nemen in de auto, camper of caravan. Ook op gras stept deze step zeer goed dus waar je hond uitgelaten kan worden kan je met deze step prima steppen.

https://hondensteps.nl/product-categorie/kickbikes/

Gerelateerde artikelen

Sport je fit in dé sportschool van Nijkerk

Foam rollers voor beter herstel