DHZ website
Image default
Sport

Ronaldo training

Cristiano Ronaldo, bekend als CR7, is een van de meest getalenteerde voetballers van de moderne tijd. De Portugese supergiperstar heeft een enorme liefde voor fitness, wat in combinatie met zijn waanzinnige arbeidsethos heeft geresulteerd in een ongelooflijk atletische lichaamsbouw.

 

Hoewel zijn lichaamsbouw slanker is dan het fitnessmodel of de bodybuilder, is het nog steeds iets om je over te verbazen of naar te streven. Naast lange perioden van intensief teamwerk en voetenwerk, heeft Cristiano zich gericht op het verbeteren van zijn kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en functionele beweging.

 

Ronaldo heeft een record van vijf Ballon d’Ors, de meeste van alle Europese spelers, en is de eerste speler die vier keer de Europese Gouden Schoen wint. Hij won 26 trofeeën in zijn carrière, waaronder vijf landstitels, vijf UEFA Champions League-titels en één UEFA Champions League-titel.

 

Cristiano Ronaldo’s maaltijdplan

Zelfs als je een effectief trainingsprogramma hebt, zal het niet goed werken tenzij je het combineert met een goed voedingsprogramma. Cristiano beseft dit en let op het soort voedsel dat hij eet. Hier delen we zijn voedingsprincipes:

 

Maaltijdfrequentie: De dagelijkse voedselinname is verdeeld over 6 kleine maaltijden met een tussenpoos van 2-4 uur. Dit helpt het metabolisme van zijn lichaam onder controle te houden

Eet veel eiwitten: Zijn dieet is rijk aan mager vlees, omdat een hoge eiwitinname noodzakelijk is voor spierherstel

Herstelsupplementen: eiwitshakes, gewrichtssupplementen, multivitaminen

Voldoende groenten: omdat groenten veel mineralen en vitamines bevatten, zijn ze nodig voor regeneratie

Vermijd suikerhoudende voedingsmiddelen: voedingsmiddelen en dranken met veel suiker kunnen leiden tot vetophoping en een trage stofwisseling.

 

Cristiano Ronaldo-trainingsroutine

Cristiano is een professionele atleet die wordt gecoacht door een ervaren voedingsdeskundige en fitnesstrainer. Zijn lichaam is veel veranderd sinds zijn carrière bij Manchester United. Om een ​​slanke, atletische lichaamsbouw te bereiken, werkte hij zowel op het trainingsveld als in de sportschool hard. Zijn dagelijkse trainingsschema is als volgt:

  cristiano ronaldo workout

Ronaldo training

Ronaldo training

https://www.dergatsjev.be/2022/06/workout-cr7-cristiano-ronaldo.html