Waarom een trouwfilm laten maken?

Dhzwebsite

Wilt u een trouwfilm laten maken? Kies dan voor ArtVideo. ArtVideo is opgezet door Arthur Huizinga die zéér gepassioneerd is in alles wat te maken heeft met film en video. Hij zet zich al in als cameraman voor trouwfilms sinds 2007 en doet dit nog altijd met veel plezier. Het laten maken van een trouwfilm kan een belangrijk aspect zijn tijdens je bruiloft. In de meeste gevallen trouw je maar één keer en natuurlijk wil je deze bijzondere dag vastleggen op camera. Al jarenlang laten mensen trouwfoto’s schieten tijdens deze bijzondere dag maar ook steeds meer koppels kiezen ervoor om de dag te laten filmen. In deze blog lees je wat de toegevoegde waarde kan zijn van zo’n film.

Een trouwfilm laten maken helpt je de dag herbeleven

Het laten maken van een trouwfilm zorgt ervoor dat je je die herinneren en de dag zelf opnieuw kunt beleven. Een goede cameraman kan de emoties en de gedachtes van de mensen vastleggen. Ook de gasten worden natuurlijk gefilmd. Dit kan zeer bijzonder zijn bijvoorbeeld over een aantal jaar als de neefjes en nichtjes opgegroeid tot zijn volwassenen en wanneer belangrijke dierbaren helaas niet meer leven. Vaak kan het dan hartverwarmend zijn om deze film opnieuw te bekijken en dag samen her te beleven.

Een trouwfilm laten maken voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn

Een trouwfilm laten maken kan ook fijn zijn voor de gasten die helaas niet aanwezig kunnen zijn tijdens jullie bijzondere dag. Misschien familie of vrienden die in het buitenland wonen of misschien past het niet binnen jullie budget om iedereen uit te nodigen die je zou willen. Op deze manier laat je deze dierbaren tóch ook een beetje het gevoel hebben alsof zij er bij waren en laat je hen de sfeer proeven van het feest.

Een extra touch voor de film?

Om de film nog een extraatje te kunnen geven en natuurlijk ook aan de dag zelf, kunt u ook bij ArtVideo een trouwauto huren die u zelf mag besturen of waar u kunt in worden opgehaald. Steel de show met de mooiste auto’s. Ga naar www.artvideo.nl voor meer informatie.