DHZ website
Image default
Aanbiedingen

Een schaduwdoek bevestigen doet u zo

Heeft u pas geleden een nieuw schaduwdoek gekocht, maar moet deze nog op de juiste manier bevestigen? Lees dan snel onze handige tips, hoe u dit het beste kunt doen. In feite is het namelijk niet moeilijk om deze taak zelf in handen te nemen. De montage van een schaduwdoek is erg eenvoudig, u heeft alleen een montageset nodig. Daarin vindt u ook een duidelijke handleiding om het doek aan te brengen. Daarnaast staan er op ons YouTube kanaal enkele korte instructievideo’s hoe u een schaduwdoek eenvoudig bevestigt.

 

De voordelen van een schaduwdoek

Dit kan bijvoorbeeld in uw tuin, boven het terras of op uw balkon. Het doek biedt genoeg schaduw en beschermt u tegen 85% van de schadelijke uv-straling. Hangt het schaduwdoek al een tijdje? Dan is de kans groot, dat er al behoorlijk wat vuil op gekomen is. Uiteraard wilt u wel, dat het doek er zo mooi mogelijk uit blijft zien. Het doek is eenvoudig te reinigen met lauw water en groene zeep. 

 

Zo gaat mijn schaduwdoek langer mee

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw schaduwdoek profiteren, zodat u bij wind en weer in uw tuin kunt zitten. Het doek kan het hele seizoen, van begin maart tot eind september, blijven hangen. Buiten deze maanden om adviseren wij het schaduwdoek in uw garage, tuinhuisje of op de zolder op te bergen. Daardoor wordt de levensduur aanzienlijk verlengt. Ook bij hevige stormbuien kunt u het zonnedoek het beste demonteren, zodat het niet beschadigd raakt. Daarnaast dien je regelmatig te controleren, dat het strak hangt om te voorkomen dat de stabiliteit afneemt. Als u deze tips volgt, kunt u er zeker van zijn, dat uw schaduwdoek nog langer meegaat.

 

Schakel de hulp van onze specialisten in

Mocht u er niet helemaal uitkomen of het werk liever aan de professionals overlaten? Bekijk dan even onze website of neem meteen even contact met ons op. Bij ons staat een heel team van vakkundige medewerkers en monteurs voor uw klaar om u schaduwdoek vakkundig te plaatsen. Handig toch? Contacteer onze klantenservice die u graag verder helpt en de tarieven met u doorspreekt. 

 

https://www.buitenplezier-online.nl/