DHZ website
Image default
Financieel

Wil jij zo snel mogelijk je Wft behalen? Doe het met Hoffelijk

Wat is Wft?

Sinds 1 januari 2007 kent Nederland een nieuwe wet: de Wft. Staat voor: Wet op Financieel Toezicht. Deze wet is in het leven geroepen door de rijksoverheid en dient ter waarborging van de kwaliteit van dienstverlening. Ook beschermt deze wet de consument tegen bijvoorbeeld oplichting: hij of zij die veel geld toevertrouwt aan een financiële instelling. In de wet staat een groot aantal regels en voorschriften. Zoals: iedere medewerker in de financiële dienstverlening dient in het bezit te zijn van een Wft-certificaat. Dit certificaat straalt bovendien gezag en vertrouwen uit richting de consument. 

Wil jij je Wft behalen bij Hoffelijk? Dat kan! Volg dan eerst de Wft-opleiding bij Financieel Hoffelijk. Klik hier voor meer informatie. 

Dankzij deze wet kan de overheid controleren wie er allemaal financieel advies geeft en of zij hier bekwaam genoeg voor zijn. Er zijn in totaal negen verschillende Wft-diploma’s. Het diploma of de diploma’s die jij nodig hebt, hangt af van de functie die je uitvoert. De Wft-diploma’s die je kunt behalen, zijn:   

  • Wft Basis 
  • Wft Zorg
  • Wft Consumptief Krediet
  • Wft Schade Particulier
  • Wft Vermogen 
  • Wft Inkomen
  • Wft Schade Zakelijk
  • Wft Hypothecair Krediet
  • Wft Pensioen 

Wft behalen met Hoffelijk

Wil jij een van bovenstaande Wft’s behalen met Hoffelijk? Dat kan. Je volgt eerst een opleiding bij Hoffelijk Financieel. Wanneer je deze opleiding geheel doorlopen hebt, schrijf je je in voor het Wft-examen. Ben je geslaagd? Dan ben je officieel in het bezit van jouw Wft-diploma. 

Hoffelijk Financieel biedt voor iedere Wft-specialisatie een bijpassende Wft-opleiding aan. De opleiding is erg laagdrempelig en gestructureerd. De opleiding vindt stapsgewijs plaats: op het moment dat je het ene onderdeel hebt afgerond, mag je pas door naar de volgende. Aan de hand van animaties en veel oefenmateriaal word je als het ware door de opleiding heen geloodst. 

Daarbij is er ook de mogelijkheid om diverse oefenexamens te maken. Deze oefenexamens lijken sterk op het echte Wft-examen. Zo weet je ongeveer al wat je kunt verwachten en dit vergroot je slagingskansen enorm. 

Slagingspercentage bij Hoffelijk Financieel

Het slagingspercentage bij Hoffelijk Financieel ligt hoger dan het landelijk gemiddelde. Dit is te wijten aan de opleidingsmogelijkheden bij Financieel Hoffelijk. Het hoge slagingspercentage bij de deelnemers bewijst dat deze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Financieel Hoffelijk garandeert dat jij bij het volgen van deze opleiding in één keer slaagt voor het Wft-examen. 

Wil jij snel, makkelijk én in één keer slagen voor je Wft-examen? Start dan nu met de Wft-opleiding van jouw keuze bij Hoffelijk Financieel. 

http://financieel.hoffelijk.nl

Gerelateerde artikelen

Alles financiƫel makkelijk geregeld hebben? Hier 3 tips

5 goede investeringen voor de groei van je bedrijf

Het geld van je spaarrekening investeren? Goed plan!