DHZ website
Image default
Sport

Foam rollers voor beter herstel

Als je opzoek bent naar top kwaliteit foam rollers omdat je opzoek bent naar een manier voor een betere bloedsomloop en herstel. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Foam rollers zijn perfect voor sneller en beter kwaliteit van herstel, doordat je spieren gemasseerd en geactiveerd worden wanneer je foam rollers gebruikt, wordt er bloed naar je spieren gepompt. In je bloed zitten veel belangrijke stoffen voor je spier, wat lijd tot een beter herstel. Kortom, foam rollers zijn perfect om te gebruiken bij zowel een warming up om de bloedsomloop goed op gang te brengen en je spieren warm te maken, maar ook voor extra herstel.

Verschillende soorten foam rollers

Er zijn verschillende soorten foam rollers op de markt. Zo heb je onder andere foam rollers met een hoge dichtheid, maar ook foam rollers met een

lagere dichtheid. Foam rollers zijn er met en zonder groeven, bijde kunnen heel goed werken en, dit verschilt met je doel en voor welk lichaamsdeel je hem wilt gebruiken. De foam rollers die bij ons te koop zijn, zijn zeer scherp geprijsd en van top kwaliteit. Waar ook verschil in zit bij foam rollers is de lengtes. Het voordeel van een langere foam roller is dat je met je hele lichaam erop kan, waardoor je bijvoorbeeld je hele rug mee kan pakken.

De levering en het retourneren van foam rollers

Wij leveren foam rollers van topkwaliteit snel en goedkoop. Alle bestellingen die geplaatst worden op werkdagen voor 22.00 worden de volgende dag geleverd. Alle bestellingen die geplaatst worden op zaterdag voor 22.00 worden op maandag geleverd. Tot slot alle bestellingen tussen zaterdag 22.01 en maandag 19.00 worden op dinsdag geleverd. Na het ontvangst van een verkeerd of kapot product kan dit op eigen kosten geretourneerd worden naar onze webwinkel. Wij werken samen met betrouwbare partijen op gebied van bezorging, waardoor je pakket altijd aankomt.

Gerelateerde artikelen

Sport je fit in dé sportschool van Nijkerk

De verschillende steps van het merk Kickbike op Hondensteps.nl