DHZ website
Image default
Aanbiedingen

Parket schuren

De meerwaarde van parket schuren Amsterdam en omgeving

 

Als u in Amsterdam woont en uw vloer is aan vernieuwing of onderhoud toe – dan heeft u geluk. Dankzij een specialist als parket schuren Amsterdam kunt u de kwaliteit én uitstraling van de vloer weer verbeteren, zodat deze langer meegaat en beter bij uw woning past. Een van de beste behandelingen om daarvoor te zorgen is het parket te schuren. Een parket vloer schuren mag dan wel een banale behandeling lijken, de voordelen ervan reiken erg ver.

 

Een overzicht:

 

1. De parketvloer oogt als nieuw 

 

Het grootste voordeel van de parket vloer schuren is dat deze er op die manier weer als nieuw uitziet. Door middel van verscheidene schuurmachines worden immers alle oneffenheden en obstakels uit de vloer verwijderd, waardoor deze weer zijn egale, effen karakter terugkrijgt. De specialist begint met het verwijderen van grote oneffenheden, en werkt zo verder tot de kleine, minder zichtbare oneffenheden zoals splinters en dergelijke.

 

2. De parketvloer gaat veel langer mee 

 

Een ander voordeel van de parket vloer schuren is dat de vloer hierdoor veel langer mee zal gaan. Juist doordat alle oneffenheden efficiënt worden verwijderd, zal het hout van de vloer ook veel minder vatbaar zijn voor verdere schade. En dat komt uw investering natuurlijk alleen maar ten goede. Vooral als de vloer al iets ouder is biedt parket schuren voordelen!

 

3. De parketvloer is beter bestand tegen vocht en vuil 

 

Ten slotte is het parket schuren een goed idee aangezien het hout van de vloer op die manier minder snel aangetast zal worden door vocht en vuil. Niet alleen het parket schuren, maar ook eventuele nabehandelingen – zoals lakken, oliën en parket schuren en waxen – hebben dit effect. De beschermende laag die op de vloer wordt aangebracht, houdt vocht en vuil immers veel beter tegen dan het hout zelf! De voordelen van Schuur Expert Amsterdam reiken duidelijk erg ver. Als je zeker wil zijn van een kwalitatief en duurzaam resultaat, dan is het overigens de moeite waard om op een specialist te vertrouwen. Op die manier wordt parketvloer schuren Amsterdam en zaak die alleen maar voordelen biedt voor de look, feel én kwaliteit van je parket vloer!

 

Parket Reinigen door de specialist in houten vloeren

 

Het parket reinigen dient hoe dan ook op vaste intervallen gedaan te worden, want enkel op die manier kunnen grote problemen vermeden worden. Wat kunt u zelf doen voor parket onderhoud?

    • Vuil, zand en stof moeten allemaal zo snel en goed mogelijk worden verwijderd, zodat deze zich niet op of zelfs in de vloer kunnen vestigen.

 

    • Een goede deurmat is van groot belang om stof geen kans te geven en weg te houden van de vloer.

 

    • Beschermende viltje onder stoelen en tafels zijn een goede maatregel om schade op de lange termijn te voorkomen.

 

    • Stofzuigen is de beste manier om stof en vuil snel te verwijderen, maar ook het parket reinigen met een mop draagt bij aan de hygiëne van de ruimte en de vloer op zich.

Het klinkt dan misschien wel eenvoudig, maar parket onderhoud is een zaak waar heel wat bij komt kijken. In bepaalde gevallen is het essentieel dat u een professional inschakelt, vooral als er sprake is van schade, vuil of slijtage die al lang een probleem vormen.

 

https://parketschurenamsterdam.nl