DHZ website
Image default
Entertainment

Horoscoop voor de week van 9 MEI T/M 15 MEI

Horoscoop voor de week van 9 MEI T/M 15 MEI. In deze weekhoroscoop lees je alles over de voorspellingen voor jouw sterrenbeeld.

Jarig deze week:

Isabella (dochter prins Bernhard jr. en prinses Annette) (14-05-2002)
Elle van Rijn (09-05-1967)
Dennis Bergkamp (10-05-1969)
Manon Thomas (12-05-1963)
Imca Marina (13-05-1944)
Leo de Haas (10-05-1959)

Wil je meer weten? Mijn website is: http://www.acacia-astro.nl

  Steenbok

22 december t/m 20 januari
Er is privé en op je werk van alles aan de hand. Dit zorgt voor ergernissen en overbelasting. Probeer de dingen wat los te laten. Je kunt niet meer dan je al doet. Soms zie je het leven wat te serieus. Neem jezelf dus voor met Pinksteren in ieder geval te genieten!   

  Waterman

21 januari t/m 18 februari
Het is de juiste tijd om nieuwe dingen aan te pakken. Als je het aandurft, komt het absoluut goed. Gesprekken gaan prima. Je sterke intuïtie helpt je. De liefde vlot niet zo komend weekend. Het valt je nog steeds behoorlijk zwaar je gevoelens te tonen.

  Vissen

19 februari t/m 20 maart.
De chaos op je werk is helaas nog niet over. Het kost je veel energie alles rond te krijgen. Laat je niet te veel beïnvloeden door de mening van collega’s! Je doet het goed, dus je mag tevreden zijn over jezelf. Het Pinksterweekend heeft gelukkig veel romantiek voor je in petto!

  Ram

21 maart t/m 20 april
Het liefst wil je deze week alle ruimte voor jezelf. Je hoge tempo valt door collega’s amper bij te benen. Dit geeft nogal botsingen. Probeer meer rekening met anderen te houden. Je zult zien dat je dan ook in de liefde een geweldig Pinksterweekend tegemoet gaat.

  Stier

21 april t/m 21 mei  
Je hoeft je nergens druk over te maken, sterrenbeeld Stier. Het loopt allemaal van een leien dakje. Met Pinksteren komt er onverwachts een aangename ontmoeting. Dit kan zelfs een vervolg krijgen! Op je werk mag je je tempo helemaal zelf bepalen. Er zijn geen hobbels op je weg.

  Tweelingen

22 mei t/m 21 juni
Niemand op je werk kan momenteel om je heen, sterrenbeeld Tweeling. Je zit boordevol positieve energie en straalt. Dit heb je vooral aan de liefde te danken want Amor schiet helemaal raak. Wacht af: elke situatie die je nu aantrekt, werkt in jouw voordeel!    

  Kreeft

22 juni t/m 22 juli
Je energie laat te wensen over waardoor je je werk niet goed meer aankunt. Accepteer maar eens wat hulp van collega’s en/of neem met Pinksteren een extra dagje vrij. Je zult zien dat deze onverwachte ontspanning ook je liefdesleven enorm goed zal doen!

  Leeuw

23 juli t/m 23 augustus
Over je werk hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt je vlotte babbel mee en sleept een leuke opdracht binnen. Luister wel naar je lichaam; vermoeidheidsverschijnselen vragen om aandacht. In de liefde is het aangenaam rustig.

  Maagd

24 augustus t/m 23 september
Je hebt nog steeds te veel stress. Daardoor reageer je heftig op je werk. Je zenuwgestel draait op volle toeren en dit beïnvloedt je gezondheid. Probeer een dag vrij te nemen. Je zult zien dat Amor dan absoluut een kansje bij je gaat wagen.   

  Weegschaal

24 september t/m 23 oktober
Geef jezelf eens wat meer kans je intuïtie te volgen. Je zit teveel op je ratio terwijl je gevoel juist nu feilloos is. Als je ernaar durft te luisteren, zul je het privé en op je werk veel gemakkelijker krijgen. Wees niet bang, want je doet er echt niemand pijn mee.

  Schorpioen

24 oktober t/m 22 november
Op sommige collega’s krijg je moeilijk vat. Er lijkt achter de schermen iets aan de hand wat niet helemaal zuiver is. Blijf dus op je hoede. Leen liever geen geld uit, er is een grote kans dat je het niet meer terugkrijgt. Gelukkig worden je Pinksterdagen fijn.

  Boogschutter

23 november t/m 21 december
Pas een beetje op! Je wilt opeens in een recordtijd je werk rond zien te krijgen maar je zenuwgestel raakt overbelast. Gesprekken verlopen rommelig. In de liefde botert het met Pinksteren ook niet echt. Als je minder heftig probeert te reageren, zal het veel beter gaan.

 

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Waarom evenementen kiezen voor truss systemen huren