DHZ website
Image default
Dienstverlening

Mindfulness in dit centrum in Den Bosch helpt jou zeker verder op weg

Wanneer je last hebt van bijvoorbeeld slapeloosheid of chronische stress, heeft dit uiteraard veel invloed op je dagelijkse leven. Je functioneert minder op je werk of op je opleiding, het onderhouden van sociale contacten gaat moeizamer en je voelt je snel moe op de verkeerde momenten van de dag. Dit zijn effecten die voor iedereen verschillend zijn, maar toch over het algemeen vaak voorkomen wanneer stress een rol speelt. Met mindfulness zorg je ervoor dat veel gevoelens van stress worden verlicht of zelfs helemaal worden opgelost. Wanneer je in Den Bosch of omgeving woonachtig bent en op zoek bent naar een perfecte plek om mindfulness te gaan doen, is Centrum de Poort zeker een aanrader. Hier wordt mindfulness in een brede zin toegepast. Dit betekent dat deze activiteit niet alleen oplossingen kan bieden tegen stress of slapeloosheid, maar ook bijvoorbeeld om assertiever te worden en dus sterker in je schoenen te staan. Ontdek de vele mogelijkheden die mindfulness in dit centrum in Den Bosch jou te bieden heeft!

Een persoonlijke aanpak

Ben je geïnteresseerd in mindfulness en wil je je graag aansluiten bij de trainingen van Centrum de Poort in Den Bosch? Dan weet je zeker dat je goed begeleid wordt. De trainer kijkt samen met jou naar de doelen die je met mindfulness wilt bereiken. Hierbij heb jij het uiteraard voor het zeggen, waarna de training persoonlijk wordt aangepakt. Heb je eerder aandachtsoefeningen nodig? Of is meditatie misschien een betere methode om stress de kop in te drukken? Ook is het mogelijk dat cognitieve psychologie een goede manier is om jezelf beter te leren kennen en ongewenste gevoelens tegen te gaan. Kortom: bij Centrum de Poort in Den Bosch vind je zeker de methode voor mindfulness die bij jou past.

Krijg hulp van een gecertificeerde trainer

Wanneer je behoefte hebt aan een professionele training mindfulness om aanzienlijke verbeteringen in je leven door te maken, meld je je eenvoudig aan bij Centrum de Poort in Den Bosch. De trainer die jou helpt is gecertificeerd bij de Vereniging voor Mindfulness en VMBN categorie 1. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden in jouw situatie!

https://www.centrumdepoort.nl/

Gerelateerde artikelen

Epoxyhars kopen voor al uw constructies

Laat deze architect uw moderne woning realiseren

Bekijk de caravan occasions van deze expert