DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Moderne supplier management software voor goed contractmanagement

Gebruikt u al supplier management software om uw contractmanagement te optimaliseren? Als bedrijf kunt u profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op technologische gebied. ‘Big data’ maakt het mogelijk om uw leveranciersbestand, dat bestaat uit honderden of misschien wel duizenden leveranciers, inzichtelijk te maken. Laat de software voor u werken en richt uw bedrijfsproces vele malen efficiënter in. Daarmee verbetert u de interne en externe communicatie van uw bedrijf – en bespaart u mogelijk veel kosten.

Contractmanagement aan de hand van supplier management software

Voor veel bedrijven is het leveranciersbestand en de documentatie van contracten die daarbij hoort een onoverzichtelijk geheel. Dankzij nieuwe supplier management software wordt er orde geschapen in de chaos. Inkoopadviesbureau Grippr helpt u met het implementeren van de software en het analyseren van de data. Dat is de Grippr-methode: aan de hand van de juiste technologie via een doordachte strategie tot een optimaal inkoopresultaat komen.

De archiefkast is verleden tijd

Met moderne supplier management software wordt contractmanagement transparant. Dat betekent een einde aan de stoffige archiefkast waarin alle contracten verborgen liggen. U krijgt te allen tijde inzicht in de contracten en documentatie van uw leveranciers, en wordt automatisch gewaarschuwd op belangrijke momenten, bijvoorbeeld als een contract dreigt te verlopen.

Informatie geeft inzicht in leveranciers

Doordat aan de hand van software heel veel informatie verzameld en opgeslagen kan worden, kunt u als onderneming ook een veel duidelijker beeld krijgen van uw leveranciers. Door te kijken naar prestaties en leveranciers te categoriseren, kunnen zich mogelijkheden voor optimalisatie voordoen. Goed management van uw leveranciersbestand is dan ook een investering die zich al snel terugbetaalt in de vorm van kostenbesparing en efficiëntieverhoging.

Investeer in het beheren van uw leveranciers

Als onderneming is het essentieel om uw leveranciersbestand goed te beheren. Supplier management software is de beste manier om contracten en gegevens transparant en overzichtelijk te maken. Deze moderne vorm van contractmanagement heeft zowel kwalitatieve als ook kwantitatieve voordelen voor uw bedrijf.