DHZ website
Image default
Business

Een tandartsstoel van All Dent

Een tandartsstoel nodig, omdat uw huidige tandartsstoel niet meer optimaal functioneert? All Dent kan u hierbij helpen. All Dent heeft een uitgebreid assortiment tandartsstoelen in allerlei soorten en maten. Het is maar net wat het beste in uw tandartspraktijk past. Bent u op zoek naar een tandartsstoel van een bepaald merk? Wij hebben ook tandartsstoelen van de merken Finndent, DKL, Gigadent en Forest. Al deze stoelen hebben als gemeenschappelijke overeenkomst dat ze veilig zijn voor uw patiënten.

Tandartsstoelen van hoge kwaliteit

Voor het kopen van een tandartsstoel kun u natuurlijk bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring. Wij doen naast het verkopen van nieuwe tandartsstoelen ook aan reparatie, onderhoud en de installatie van nieuwe stoelen. Een ander groot voordeel van onze stoelen is dat ze eenvoudig zijn schoon te houden, waardoor u goed aan de hygiëne voorwaarde kunt voldoen. Voor een tandartsstoel kan het lastig zijn om het juiste merk te kiezen. Gaat u juist voor een designstoel die mooi bij de inrichting van uw praktijk past of heeft u liever een goede kwaliteit? Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we van de stoelen de merken even op een rijtje gezet, zodat u weet wat de kwaliteit van ieder product is. De stoelen van Finndent zijn gebruiksvriendelijk voor u en uw patiënten, daarnaast hebben ze een hoge kwaliteit. De stoelen van DKL zijn ontzettend sterk en gemaakt van roestvrijstaal. De stoelen van Gigadent zijn voorzien van stand-alone mobiele behandelunits en de stoelen van Forest van lucht gestuurde behandelunits. Door onze tandartsstoelen te kopen weet u zeker dat u een veilig product koopt en dat wij garant staan voor het onderhoud. Mochten er problemen voordoen dan kunt u altijd even bellen, zodat wij een monteur langs sturen die even kan kijken wat er aan de hand is.

Bezoek onze showroom

Heeft u interesse gekregen in onze stoelen? Bezoek onze website voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte op. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen met al uw vragen. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste stoel. Daarnaast kunt u ook onze showroom bezoeken om alle tandartsstoelen te bekijken en uit te proberen. U zoekt de stoel uit die perfect bij u en uw praktijk past. Wij geven graag vakkundig advies aan de hand van een lekker kopje koffie.