DHZ website
Image default
Groothandel

Een crème tegen jeuk die écht helpt

Een jeukende huid is voor iedereen erg vervelend om mee rond te lopen. Daar wilt u dan ook snel mogelijk vanaf! De jeuk kan ontstaan door een huidaandoening of simpelweg omdat de huid te droog is. Gelukkig is er de crème tegen jeuk van Mentho10. Door de verkoelende en jeukstillende werking komt u snel van uw jeuk af en belemmert deze u niet tot nauwelijks meer in het dagelijks leven. De menthol die in deze crème tegen jeuk is verwerkt, zorgt voor die verkoelende werking en vermindert de jeuk. Omdat de zenuwen die de ‘jeuksignalen’ naar de hersenen sturen gevoelig zijn voor warmte, helpt een verkoeling van de huid tegen het jeukgevoel. Daarom is het gebruik van menthol door de jaren heen ook zeer effectief en veilig gebleken.

Het juiste product bij de juiste oorzaak van jeuk

De crème tegen jeuk is niet het enige product van Mentho10; zo is er ook een gel en een poeder met een menthol extract en dus ook dezelfde werking. De gel gebruikt u bijvoorbeeld na een insectenbeet, bijvoorbeeld die van een mug. Vooral mensen die gevoelig hiervoor zijn en veel jeuk ervaren na zo’n beet, zijn zeer gebaat bij het gebruik van deze gel. Jeuk door netel- en gordelroos kan daarnaast weer goed gestild worden met poeder. Zo is er voor iedere soort jeuk een passende oplossing denkbaar. Bekijk goed wat uw situatie is en bestel het juiste product van Mentho10 om snel van uw jeuk af te komen. Bovendien heeft u bij het gebruik van crème, gel of poeder tegen jeuk geen last meer van een beschadigde huid door het krabben.

Vind de crème bij u in de buurt

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van de crème tegen jeuk van Mentho10? Koop deze dan bij uw drogist in de buurt en gebruik deze direct voor het gewenste resultaat. Mentho10 producten zijn verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en Da – dus er is vast een winkel bij u in de buurt waar u uw gewenste product kunt kopen. Wanneer u eerst contact wilt opnemen om uw vragen over de producten te stellen, dan staan de specialisten voor u klaar met uitleg en antwoorden.

https://mentho10.nl/

Gerelateerde artikelen

Alles voor de levensmiddelensector, zoals een gekoelde werkbank

Koop de mooiste outdoor kleding bij deze outdoorshop

De beste groothandel voor uw werkhandschoenen