DHZ website
Image default
Groothandel

Deze groothandel biedt jou essentiële kappersbenodigdheden aan

Ben je op zoek naar een kappersgroothandel waar jij al jouw kappersbenodigdheden eenvoudig en snel aanschaft? Dan zit je bij Koos van der Beek zeker goed. Je vindt hier niet alleen kappersbenodigdheden van A-kwaliteit, maar ook kwalitatief hoogwaardige service. Tevens heeft dit bedrijf meer dan 80 jaar opgebouwde ervaring en kennis. Dit zorgt ervoor dat jij gegarandeerd de beste kappersbenodigdheden voor jouw salon bestelt. Je vindt hier haarverzorgingsproducten, verkoopdisplays, wasunits en nog veel meer. Deze groothandel streeft ernaar om jou zo comfortabel mogelijk te laten werken, zodat jouw klanten nóg tevredener jouw salon uit wandelen met een perfect nieuw kapsel.

Deze groothandel heeft producten van topmerken

Koos van der Beek heeft samenwerkingen met de grootste kappersmerken van Nederland en buitenland. Je vindt dus merken zoals Wella, L’Oréal, KIS en Indola in deze erkende groothandel. Tevens vindt je hier de beste barbierproducten, zoals Golddachs, Piver, Floid en De Vergulde Hand. Koos van der Beek heeft twee eigen huismerken: Pure en Imago. Dit zijn, net als de bekende A-merken, uitstekende haarproducten voor diverse haartypes. Ontdek het direct door deze eenvoudig te bestellen via de overzichtelijke webshop. Bestel je voor een bedrag van € 125,- of meer? Dan profiteer je van gratis thuisbezorging. De pakketbezorging gaat via PostNL, die van maandag tot en met zaterdag bezorgingen uitvoert.

Bestel direct of wandel deze kappersgroothandel binnen

Maak eenvoudig een afspraak met de vertegenwoordiger van Koos van der Beek door te bellen of mailen. Dan heb jij binnenkort een informatief gesprek over alle kappersbenodigdheden die bij jou en jouw klanten passen! Er wordt vanaf dat moment gestreefd om iedere zes weken bij je langs te komen, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwtjes. Je kan er ook voor kiezen om in Leusden langs deze groothandel te gaan, zodat jij direct alle producten kan bekijken. Maak hiervoor een afspraak door contact op te nemen met één van de gedreven teamleden.

https://www.koosvanderbeek.nl/