DHZ website
Image default
Groothandel

Een tinctuur van de allerbeste kwaliteit, geschikt voor verschillende toepassingen

Wilt u graag een tinctuur aanschaffen, bijvoorbeeld omdat u actief bent in de kruidengeneeskunde? Ga dan eens naar de website van Biosfeer Groede. Dit bedrijf beschikt over tincturen gemaakt van verschillende planten en kruiden. Zij zijn een ware specialist, daar zij over het grootste assortiment van biologische en gecertificeerde (oer)tincturen binnen de Europese Unie hebben. De deskundige medewerkers van dit bedrijf verzorgen het hele proces rondom het maken van tincturen van zaadje tot in de fles. Van de teelt van de planten tot de productie van de verschillende soorten tinctuur en vervolgens het verkopen van de verschillende tincturen; zij doen het allemaal. Dat is toch precies wat u zoekt?

Tincturen verkrijgbaar in vele hoeveelheden

Elke tinctuur die deze specialist maakt, is van de allerbeste kwaliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door onder andere SKAL-, FSSC22000- en GMP+-certificering. De tincturen zijn gemaakt met behulp van medicinale kruiden. De tincturen bevatten een hoog alcoholgehalte (er zijn zelfs varianten verkrijgbaar met ongeveer 90% alcohol), waardoor de houdbaarheid soms wel oploopt tot vijf jaar. Biosfeer Groede levert een tinctuur aan als simplex of complex. Deze specialist biedt tincturen aan in verschillende volumes. Zo zijn er onder meer bulkverpakkingen verkrijgbaar in de volgende hoeveelheden:

  • 0,5 liter
  • 1 liter
  • 5 liter
  • 10 liter
  • 200 liter

Naast deze volumes zijn er ook tincturen voor consumenten verkrijgbaar in flesjes van 50 of 100 ml. Deze specialist levert de tincturen aan niet rechtstreeks aan de consument, maar aan winkels, therapeuten en fabrikanten.

Breng een bezoek aan de website van de specialist

Als u een tinctuur aanschaft bij Biosfeer Groede, kunt u deze op verschillende manieren toepassen. Voorbeelden hiervan zijn voedingssupplementen en gewasbescherming. Wilt u graag een tinctuur kopen? Neem dan contact op met dit bedrijf. Breng een bezoek aan hun website en ontdek het aanbod. Tevens vindt u hier de contactgegevens van deze specialist.

 

https://biosfeer-groede.com/