DHZ website
Image default
Groothandel

Koop een klassieke Kever Cabrio bij dit gespecialiseerde bedrijf

Als je een oldtimer over de weg ziet rijden, blijf je vanzelf staan om te kijken. Deze klassieke auto’s nemen je voor even mee de geschiedenis in. Met name de Volkswagen Kever Cabrio is een prachtig, tijdloos model waarmee je gegarandeerd de aandacht trekt. Ben je een liefhebber van deze iconische auto en wil je graag zelf dat nostalgische gevoel ervaren? Overweeg dan om een tweedehands Kever Cabrio te kopen bij VW Classics in Someren, dichtbij Eindhoven. De specialisten van dit bedrijf zijn verliefd op dit icoon en dat zie je terug in de collectie tweedehands modellen.

Uitstekende service bij deze Kever Cabrio specialist

Alle tweedehands wagens van VW Classics zijn met de grootste nauwkeurigheid gerestaureerd. Zo vind je in de collectie bijvoorbeeld de zeldzame Kever 1500 Cabrio en de Kever 1303 S. Dit laatste model is professioneel opgebouwd en helemaal opnieuw gespoten. De zorg die in de restauratie van de wagens is gestoken, zie je terug in de uitstraling van de modellen. Je ontvangt tevens uitstekende service van dit deskundige team. Zo geven de specialisten je advies op maat. Daarnaast biedt dit bedrijf je de mogelijkheid om je eigen klassieke auto in te ruilen én is het mogelijk om een proefrit te maken in een van de mooie wagens. Je kunt daarnaast losse onderdelen bestellen die passen bij jouw model Volkswagen. Kan jouw Volkswagen wel een onderhouds-, reparatie- of APK-beurt gebruiken? Je oldtimer is in goede handen bij deze vakbekwame monteurs. Neem contact met hen op en ontdek de mogelijkheden!

Maak nu een afspraak bij deze specialist

Laat je oldtimer-droom uitkomen en maak een afspraak bij VW Classics. Rijd een proefrit in een wagen naar keuze en ervaar dat nostalgische gevoel! Het team staat klaar om je van advies te voorzien. Breng een bezoek aan de showroom of neem telefonisch contact op met de specialisten. Ook als je interesse hebt in andere Volkswagen-modellen, zoals de iconische Volkswagen Bus, zit je goed bij dit bedrijf.

https://www.vwclassics.nl/

Gerelateerde artikelen

Een moderne relaxstoel kopen van een specialist

Waar vind ik het grootste assortiment aan verpakkingsmateriaal?

Een crème tegen jeuk die écht helpt