DHZ website
Image default
Groothandel

Een enorm assortiment aan horeca apparatuur en meubilair vindt u in deze online winkel

Een uitstekende, betrouwbare leverancier van horeca apparatuur en horeca meubilair is Horeca Megastore. Voor alle professionele keukens, in welk restaurant dan ook, vindt u hier het juiste assortiment. Veelgebruikte horeca apparatuur zijn bijvoorbeeld bak- en grillplaten voor het bereiden van vlees, vis, groenten en nog veel meer ingrediënten voor verschillende gerechten. Deze producten vindt u met de benodigde informatie in het online aanbod van deze aanbieder. Al sinds 1996 voorziet Horeca Megastore iedere horecaondernemer van een totaalaanbod aan apparatuur, meubilair, koksbenodigdheden en nog veel meer.

Van bak- en grillplaten tot koelapparatuur

Naast bak- en grillplaten vindt u hier uiteraard nog vele andere soorten horeca apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan koelapparatuur om uw ingrediënten in optimale omstandigheden in te bewaren. Koelapparaten zijn op de website onderverdeeld in vele subcategorieën. U kiest bijvoorbeeld voor complete koeleilanden voor in uw keuken of voor specifieke producten, zoals een speciale gebaksvitrine. Met de zeer kwalitatieve horeca apparatuur van deze aanbieder geeft u uw onderneming een professionele boost. Dit bedrijf selecteert dan ook de beste merken voor zijn klanten om altijd kwaliteit te kunnen garanderen.

Maak uw onderneming compleet met mooi horeca meubilair

Naast horeca apparatuur heeft u uiteraard ook meubilair nodig voor bijvoorbeeld uw restaurant of bar. Dan wilt u natuurlijk ook het beste van het beste om uw zaak op een professionele en exclusieve manier op de kaart te zetten. Het aanbod aan horeca meubilair van Horeca Megastore is zeer omvangrijk en overzichtelijk ingedeeld op hun website. Zo selecteert u de mooiste tafels, stoelen en kasten voor buffetten en terrassen. Heeft u accessoires nodig voor uw keuken of onderdelen voor uw meubels? Dan kunt u hier ook zeker terecht.

Bestel alles eenvoudig online

Met een aanbod van meer dan 150.000 verschillende horeca producten maakt dit bedrijf iedere horeca onderneming uniek. Tegen de scherpste prijzen bestelt u alles eenvoudig online. U profiteert onder meer van gratis verzending boven de €200,- en een professionele montageservice. U kunt erop vertrouwen dat alles op een verantwoorde manier wordt bezorgd en uitgepakt.