DHZ website
Image default
Aanbiedingen

Koop je aanhangers bij Aanhangwagendirect!

Ben je op zoek naar een aanhangwagen? Koop deze dan bij Aanhangwagendirect! Bij Aanhangwagendirect vind je alle aanhangers die je nodig hebt. Aanhangwagendirect heeft altijd meer dan 100 aanhangers direct uit voorraad leverbaar. Het is zelfs mogelijk om deze te laten afleveren op locatie!

Waar moet ik rekening mee houden bij het kopen van een aanhanger?

Het is belangrijk om je af te vragen wat je gaat vervoeren en hoeveel dit moet wegen. Aanhangwagendirect heeft namelijk meerdere laadvermogens beschikbaar. Het is belangrijkste is natuurlijk om te weten welke soort aanhanger je nodig hebt! Aanhangwagendirect heeft een erg breed aanbod:

  • Bakwagens

  • Plateauwagens

  • Autotransporters

  • Multitransporters

  • Machinetransporters

  • Kippers

  • Zelf samen te stellen trailers

Zelf een aanhanger samenstellen

Kan jij jouw aanhanger niet vinden op de website van Aanhangwagendirect? Geen paniek! Je kan je aanhanger ook zelf samenstellen. Aanhangwagendirect heeft namelijk een configurator van Eduard op de website gezet. Configureer zelf uit meer dan 3000 mogelijkheden en deze wordt binnen 10 werkdagen geleverd, zodat je jouw ideale aanhanger nog op korte termijn gebruiken kan. Je kunt hier dus zelf de afmetingen kiezen. Ook het laadvermogen is makkelijk te selecteren. Daarnaast kun je de aanhanger meteen in 3D bekijken! Zo weet je zeker dat je altijd de juiste aanhanger selecteert. Ook kun je de aanhanger 360 graden draaien! Helemaal zeker van je keuze? Bestel hem dan direct bij Aanhangwagendirect.

Als je een vraag hebt over het samenstellen van jouw aanhanger, neem dan contact op met de klantenservice van Aanhangwagendirect!

De goedkoopste aanhangwagen kopen?

Vaak ben je op zoek naar de goedkoopste aanhanger. Dit is zeker mogelijk bij Aanhangwagendirect, er zijn namelijk in alle prijsklassen aanhangers beschikbaar. Dit komt omdat Aanhangwagendirect aanhangers van verschillende leveranciers aanbiedt. Bijvoorbeeld van Humbaur, dit aanhanger merk is één van de meest verkochte merken in Duitsland en groeit ook steeds sneller in Nederland. Humbaur staat voor Duitse klasse! De aanhangers hebben de perfecte prijs kwaliteit verhouding en zijn uit voorraad leverbaar bij Aanhangwagendirect.

Aflevering van aanhangers bij Aanhangwagendirect

Aanhangwagendirect heeft, zoals eerder genoemd, de optie om op locatie te leveren. Zo kan Aanhangwagendirect direct uit voorraad aanhangers op transport zetten. Tegen meerprijs bezorgen wij de aanhanger op jouw gewenste locatie. Ook is het mogelijk om de aanhangers af te halen bij Aanhangwagendirect in Heerenveen. Heb je al een aanhanger en wil je deze graag inruilen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Stuur in dit geval foto’s naar onze klantenservice, zodat wij kunnen bekijken of er wat mogelijk is! Zij zullen dan een offerte maken van de gewenste aanhanger.

Een aanhanger leasen bij Aanhangwagendirect

Sinds kort is het mogelijk om aanhangers van Aanhangwagendirect mogelijk om een aanhanger te leasen. Dit kan zowel particulier als zakelijk. Wel moet de aanhanger geremd en moet het totaalbedrag hoger dan €2500,- zijn. Dan is het dus mogelijk om voor een laag bedrag in de maand een aanhanger te leasen.

Vragen over aanhangers?

Zit je nog met een vraag over de aanhanger keuze? Of heb je een vraag over het inruilen? Je kan met al jouw vragen terecht bij Aanhangwagendirect. Zij zullen jou begeleiden tot het maken van een keuze en de aankoop van jouw nieuwe aanhanger.

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/