DHZ website
Image default
Particuliere dienstverlening

Krijg extra begeleiding in de vorm van een weerbaarheidstraining voor uw kind

Sommige kinderen die een weerbaarheidstraining volgen, hebben behoefte aan nog wat extra begeleiding. Aan de grond hiervan liggen bijvoorbeeld persoonlijke issues, een gedragsprobleem of een beperking. Dat is betekent dus dat ze extra bijzonder zijn en zo zal de aanpak van ABpsyon dan ook zijn. Doordat deze praktijk alleen gekwalificeerde professionals in dienst heeft met elk hun eigen expertise, wordt elk kind geholpen. Zo helpen deze begeleiders uw zoon of dochter aan een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en leren kinderen en jongeren beter om hun gevoelens te verwoorden. Tevens geven ouders aan dat ze zelf ook veel leren door het bijwonen van de weerbaarheidstraining van hun kind.

Wordt uw kind gepest en biedt de school geen oplossing? Regel een weerbaarheidstraining voor uw kind

Hoewel pestgedrag in elke school voorkomt, wordt het niet altijd opgemerkt door de medewerkers en leerkrachten van die school. Maar als het ontdekt wordt, moet er wel adequaat gehandeld worden. Is er al veel geprobeerd, maar komt u er met de school niet helemaal meer uit? Kies dan voor een weerbaarheidstraining voor uw kind bij ABpsyon. Deze praktijk zorgt voor meer psychosociale weerbaarheid en helpt bij het creëren van een positief zelfbeeld bij uw kind. Die aspecten gecombineerd met beter communicatietechnieken helpen uw kind voor zichzelf op te komen en grenzen aan te geven. De gewenste resultaten worden, voor zover mogelijk, behaald door het toepassen van een oplossingsgerichte methode.

Maak uw kind weer gelukkig en kies voor een weerbaarheidstraining voor uw kind

Wordt uw kind gepest op school? Zit uw zoon of dochter niet goed in zijn of haar vel? Heeft uw kind last van een laag zelfbeeld? Dan maakt u zich daar als ouders vast zorgen over. U wilt dat uw kind gelukkig is en met plezier door het leven gaat. Dan is het een idee om te kiezen voor een weerbaarheidstraining voor uw zoon of dochter. Op die manier leert het kind voor zichzelf opkomen en ook beter gevoelens verwoorden. Merk u dat uw zoon of dochter over zich heen laat lopen? Met een weerbaarheidstraining van ABpsyon leert uw kind essentiële vaardigheden waarvan hij of zij een leven lang profiteert. In het afgelopen decennium zijn er meer dan 500 kinderen en ouders hierdoor geholpen.