De makelaar uit Veenendaal biedt geweldige hulp en service aan!

Dhzwebsite

Wij hebben de hulp ingeschakeld van de makelaar die zich gevestigd heeft in Veenendaal. Ons huis stond al een tijdje te koop en we hadden nog helemaal geen kijkers gehad. Na ongeveer een half jaar gingen we maar eens contact zoeken met onze oude makelaar en die bleek helemaal niet geïnteresseerd in ons te zijn. Dus hadden we besloten om naar een andere over te stappen die wel naar ons luistert en actie onderneemt! Zonnenberg Makelaardij is uw makelaardij in Veenendaal.

Op zoek naar een goede makelaar uit Veenendaal

Samen met mijn partner gingen we makelaars zoeken in de omgeving van Veenendaal. Ons huis was namelijk gevestigd in Veenendaal. Na een tijdje zoeken in de omgeving hadden we een paar makelaars op ons lijstje gezet. We zouden allebei research gaan doen naar de bedrijven en de beste uitkiezen. Na een tijdje hadden we allebei snel een conclusie. Zonnenberg Makelaardij kwam als beste uit de test en we hebben meteen contact met hun opgezocht. We konden de volgende dag meteen naar kantoor komen om bepaalde dingen te bespreken en dat hebben we ook gedaan. Het was erg fijn om met iemand te praten die echt luisterde naar onze wensen en behoefte. Het was toen een kwestie van tijd tot de eerste bezoekers kwamen.

Zonder Zonnenberg Makelaardij was het ons niet gelukt!

Na ongeveer een maand hadden we al meer dan drie keer bezoekers gehad voor het huis! We vonden het erg leuk om potentiële nieuwe bewoners van het huis te ontmoeten en ze te begeleiden in ons huis. Toen kregen we ineens een telefoontje van de makelaar dat het huis was verkocht aan het laatste koppel dat hier was geweest. We sprongen een gat in de lucht en waren erg opgelucht. Wat waren wij blij dat we waren overgestapt naar een betere makelaar! Wij zijn Zonnenberg Makelaardij erg dankbaar voor alles!

Bekijk het woonaanbod

Wilt u meer informatie over het bedrijf Zonnenberg Makelaardij? Op de website van hen kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft. Als u toch vragen heeft, kunt u bellen naar de receptie van Zonnenberg Makelaardij. Zij helpen u graag verder! Hopelijk kunnen zij uw mooie huis verkopen voor een goede prijs!