DHZ website
Image default
Aanbiedingen

Laat uw straat perfect machinaal straten

Wilt u een straat machinaal laten straten? Dan is het slim om te kiezen voor de innovatieve RoadPrinter van het bedrijf Road Paving Systems. Deze machine kan machinaal straten bij een breedte van één tot zes meter, en optioneel zelfs meer meters. Met dit systeem is het mogelijk om in één keer perfect machinaal te straten en direct de randafwerking te leggen. Zo hoeven de straatmakers achteraf niet meer op hun knieën de straten af te werken.

Een milieuvriendelijke keuze met diverse voordelen

Door te kiezen voor het machinaal straten met een RoadPrinter van Road Paving Systems, profiteert u van diverse voordelen. Doordat de RoadPrinter valt onder de subsidieregelingen Milieu-investeringsaftrek en Vrije Afschrijving Milieumiddelen proditeert u van +/- 12% korting op het aanschafbedrag. Andere voordelen van het machinaal straten met deze machine bestaan onder andere uit:

  • Een hogere productiecapaciteit door middel van automatisering
  • Een manier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en een positieve impact te hebben op de CO2-uitstoot
  • De machine is niet onderhoudsgevoelig
  • Geen geluidsoverlast door de stille accu
  • Minder storingsgevoeligheid door de afstemming tussen de motor en de besturing
  • Geen struikelgevaar door het elimineren van losliggende kabels

Door machinaal te straten met de RoadPrinter van dit bedrijf profiteert u dus van diverse voordelen. De machine is zowel te gebruiken voor het nieuw bestraten als herbestrating. U gebruikt de machine voor onder andere: lingeformaten, waaltjes, gebakken dikformaten, gebakken keiformaten en betonklinkers.

Neem contact op met de professionele medewerkers van dit bedrijf

Bent u geïnteresseerd in een RoadPrinter van dit bedrijf, ontvangt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen u graag verder! U vindt de contactgegevens op de website van het bedrijf. Ook voor een passend advies gericht op uw persoonlijke situatie neemt u contact met hen op.