DHZ website
Image default
Industrie

Regel de doorlating van vloeistoffen of gassen met een magneetventiel

Heeft u een magneetventiel nodig voor een van uw toepassingen? Dan is het verstandig dat u deze bij een specialist bestelt. In dat geval weet u namelijk zeker dat u over een magneetventiel beschikt dat doet wat het moet doen en dat vloeistoffen of gassen op de juiste wijze doorlaat. Voor magneetventielen die passen bij uw installatie zit u helemaal goed bij aim fluid control. Dit bedrijf beschikt over voldoende ventielen die u helpen om te schakelen voor diverse media als stoom, lucht, olie en (heet) water. Voor iedere toepassing die met vloeistoffen of gassen werkt, hebben zij de juiste oplossing. U vindt dan ook ongetwijfeld het juiste ventiel in hun webshop.

Er bestaan verschillende soorten magneetventielen

Magneetventielen zijn kleppen die op elektromagnetische wijze bediend worden. Ze worden ook wel elektroventielen of magneetkleppen genoemd en hun functie is het leiden, doorlaten of juist blokkeren van vloeistoffen en gassen. Bij aim fluid control heeft u de keuze uit uiteenlopende magneetventielen. Deze specialist heeft namelijk zowel 2-wegs als 3-wegs afsluiters op voorraad. De magneetventielen zijn onder te verdelen in vier verschillende soorten, namelijk:

  • Drukgestuurde ventielen
  • Direct gestuurde ventielen
  • Semidirect gestuurde ventielen
  • Servogestuurde ventielen

Twijfelt u welk magneetventiel u nodig heeft? Dan zijn de experts van dit bedrijf u graag van dienst. Zij leggen het verschil tussen de ventielen uit, vertellen wat de voordelen per magneetventiel zijn en geven u advies op maat. Zo weet u zeker dat u een magneetventiel bestel waarmee u uw medium optimaal stuurt, controleert en managet.

Zoek uw ventiel uit

Indien u weet welk magneetventiel u nodig heeft en deze direct wilt kopen, brengt u een bezoek aan de webshop van aim fluid control. Zoek uw ventiel uit en rond uw bestelling af om uw vloeistoffen en gassen te sturen in de juiste richting. Heeft u behoefte aan advies van experts of wilt u de ventielen graag van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoek aan de showroom van deze specialist in Son en Breugel. Zij staan u graag bij en helpen u de juiste oplossing te vinden.

https://www.aimfluid.nl/nl